Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.79/5 - 14 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )

Merhaba 
DATA sayfasında S sütunundaki hisseleri silmeniz yeterli

merhaba tsskler nerden iniyor dosya bakalım

Selamlar proğramda temmettü ödemesi var ancak rüçhan satımının nasıl yapılacağını bulamadım onları nasıl giriyoruz.,

(19-06-2023, Saat: 10:02)ccanak28 yazdı: Selamlar proğramda temmettü ödemesi var ancak rüçhan satımının nasıl yapılacağını bulamadım onları nasıl giriyoruz.,

(12-10-2022, Saat: 9:43)kgunay yazdı:
(12-10-2022, Saat: 8:50)arachnanthe yazdı:
(12-10-2022, Saat: 8:39)kgunay yazdı: Programı severek 1 yıldır kullanıyorum. Ancak bedelli bedelsiz girişini nasıl yapacağımı anlayamadım. 
Örneğin hektaş %150 bedelli , %43,8 bedelsiz verdi. Bunu programa nasıl girmem gerekiyor. Teşekkürler

Merhaba kgunay

bedelsiz olan hisselerin sadece adetlerini yazın alış fiyatını yazmayabilirsiniz yada sıfır yazabilirsiniz.
yani hektaş  alış adeti kısmı xx hisse alış fiyatı 0

bedelliye katılacaksanız hektaş xxx adet ve ödediğiniz hisse başı miktarı yazın
bedelliye katılmayıp rüchanlarınızı satacaksanız önce bedelsiz ekler gibi rüchanlarınızın adetini ekleyin sonrasında normal satış yapar gibi rüchanlarınızı satış olarak girin

ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim,

Icon7 

Elinize, aklınıza sağlık. Çok faydalı bir çalışma olmuş. Hemen indirdim. Benzerleri arasında, hem de açık kaynak olarak bu kapsamda bir programa rastlamadım. İlk aşamada bilgisayarımdaki OneDrive klasörü üzerinden çalışmak istedim ancak veritabanı sorunu oluştu. Sonra Belgelerim altına alıp en baştan denediğimde sorun kalmadı. Çok teşekkür ederim.

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı ( Excell ) arachnanthe 295 375.096 10-01-2022, Saat: 1:34
Son Yorum: arachnanthe

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi