Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.77/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )

(28-07-2023, Saat: 22:44)SKUROGLU yazdı: Banka bilgilerini girdikten sonra bazı kagıtlarda "komisyon çıkmıyor" sizin videonuzdada var bu olay. onu nasıl yansıtıyoruz. Mesela ben Yapı kredi diye oranları girdim, bazıları gırıyor bazıları gırmıyor

SKUROGLU ekran görüntüsü ve videodaki bahsettiğiniz bölüm kaçıncı sn de söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım

(29-07-2023, Saat: 1:59)sertanahmet yazdı: Ellerinize sağlık. Çok güzel bir program olmuş. Bazı hisseler hala yok nasıl yapabiliriz? Örneğin CWENE

Ellerinize sağlık çok güzel olmuş rşeyiçok rahat taklip edebiliyorsunuz. Ancak hala eklenemeyen hisseler var. Örneğin CWENE gibi

sertanahmet hisse  kodunun açıklaması kap listesinden geliyor açıklamayı görmesenizde fiyat bilgileri gelir ve hesaplamalarınız yapılır
Güncellemeyi beklemeden düzeltmenin yoluna BURDAN ulaşabilirsiniz. birde BU düzeltmeyi yapmalısınız.

Mrb Hocam,
Öncelikle elinize emeğinize sağlık. Excell hisse senetlerini, ekledim, hiç birinde sorun çıkmadı.
Ama SOKE hisse senedini ekledikten fiyat 15,78 olması gerekirken BSOKE fiyatı olan 4,22 görünüyor. 
Ve ona göre Kar/zarar hesaplıyor.  Veri sekmesinden fiyatı kontrol ettiğimde o kısımda doğru görünüyor SOKE fiyatı. Ama hisse sekmesinde yansıyan veya çekilen BSOKE hisse fiyatı.
Bunu nasıl düzeltebiliriz?
Yardımcı olursanız sevinirim.

(30-07-2023, Saat: 15:10)Varyemez yazdı: Mrb Hocam,
Öncelikle elinize emeğinize sağlık. Excell hisse senetlerini, ekledim, hiç birinde sorun çıkmadı.
Ama SOKE hisse senedini ekledikten fiyat 15,78 olması gerekirken BSOKE fiyatı olan 4,22 görünüyor. 
Ve ona göre Kar/zarar hesaplıyor.  Veri sekmesinden fiyatı kontrol ettiğimde o kısımda doğru görünüyor SOKE fiyatı. Ama hisse sekmesinde yansıyan veya çekilen BSOKE hisse fiyatı.

Merhaba Varyemez
excel i açtığınız ana sayfada üst kısmında bu konu ile ilgili bir uyarı var 4 karakterli hisseler ile alakalı bir güncelleme gerekli
yapılması gerekenlere alttaki linkten erişebilirsiniz.

dört karakterli hisseler için yapılması gereken güncelleme

(30-07-2023, Saat: 20:36)arachnanthe yazdı:
(30-07-2023, Saat: 15:10)Varyemez yazdı: Mrb Hocam,

Merhaba Varyemez
excel i açtığınız ana sayfada üst kısmında bu konu ile ilgili bir uyarı var 4 karakterli hisseler ile alakalı bir güncelleme gerekli
yapılması gerekenlere alttaki linkten erişebilirsiniz.

dört karakterli hisseler için yapılması gereken güncelleme

Hisseleri kayıt etmekle uğraşınca hepsinin okuma fırsatım olmadı, 
 Düzeldi  
Çok Teşekkürler Hocam

merhabalar hocam anasayfada tüm hisseleri aç diyorum hiç birşey çıkmıyor data sayfası da boş görseldeki gibi bu konuda yardımcı olur musunuz. saygılarımla teşekkürler
[Resim: DUcGvOiPt3Fz.jpg]

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı ( Excell ) arachnanthe 295 374.618 10-01-2022, Saat: 1:34
Son Yorum: arachnanthe

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi