Yorumları: 2.755
Konuları: 1.411
Teşekkür Puanı:
137
alttaki sekmeler üzerinde sağ tuş menüsünden gösteri secin açılan pencerede şablonu secin sonrasında şablon sayfası görünecektir.
Yorumları: 7
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
0
23-09-2023, Saat: 12:38
(Son Düzenleme: 23-09-2023, Saat: 13:03, Düzenleyen: hittnc01.)
Merhaba,
Öncelikle bu güzel program için verdiğiniz emekler için çok teşekkürler. Benim de küçük bir katkım olsun istedim.
Data da veriler çoğalınca , Ana sayfaya seçildiğinde program çok kasıyor ve her seferinde verileri yeniliyor. Bunun için anlatacağım çözümü buldum .. ne kadar doğrudur ama işe yarıyor artık kasılma yok ..
1- Programı açtığınızda ana sayfa üzerinde mausun sağ tuşuna basın, açılan pencerede "Kod Görüntüle" yi tıklayın.
2 - Açıla visual Basic Ekranında , Sayfa1 (AnaSayfa) yı seçin ve , tüm kodları silin ..
3- İstediğiniz zaman Ana Sayfada üsteki "Yenile" butonuyla verilerinizi soru çalıştırarak yenileye bilirsiniz.
programı farklı kaydedin eğer hatalı bir işlem yapılırsa önceki programınız bozulması. Eğer bir sorun olazsa yeni kaydettiğiniz proğramla kasılmadan devam edinin ..
Herkese kolay gelsin, bol kazançlar.
Not : Anlatım için Resim ekleyemedim ... (nasıl ekleneceği konusunda yardımcı olursanız resim de eklerim )