Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.77/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )

Merhaba Hasbey
herhangi bir yanlışınız yok. kullanıcıların yaptıkları geri dönüşler ile bazı hataları düzeltiyoruz o bölüm sizlere bilgi vermek için kullanılıyor
hata düzeltmeleri yeni versiyon vb durumlarda o yasal uyarının yanına bir mesaj gönderiyorum.

yayınladıktan sonra bazı düzeltmeler yaptık konuyu geriye doğru tarar sanız o düzeltmeleri yapmakda fayda var.

[quote pid="42828" dateline="1673553380"]
bahsettiğiniz sorun yeni fark edildi 4 harfli hisselerde benzer olanlar nedeni ile bu sorun yaşanabiliyor
BSOKE, SOKE
KGYO, EKGY, VKGYO, YKGYO

Sonraki güncellemede düzeltilecek. çözümü alttaki gibidir hücrelerdeki formülleri alttaki gibi değiştirip hisse sayfalarını kapatıp tekrar açın

Şablon Sayfasında
Kod:
F3 hücresi =DÜŞEYARA($B$3&"*";VERI!$L:$Q;2;YANLIŞ)
G3 hücresi =DÜŞEYARA($B$3&"*";VERI!$L:$Q;3;YANLIŞ)/100
H3 hücresi =DÜŞEYARA($B$3&"*";VERI!$L:$Q;4;YANLIŞ)
I3 hücresi =DÜŞEYARA($B$3&"*";VERI!$L:$Q;5;YANLIŞ)
J3 hücresi =DÜŞEYARA($B$3&"*";VERI!$L:$Q;6;YANLIŞ)

Ana sayfa 
L sütunun da L17 den itibaren ekleyip aşağıya doğru kopyalayın

Kod:
=EĞER(EHATALIYSA(DOLAYLI(B17&"!F3"));"";DOLAYLI(B17&"!F3"))

[/quote]

Şablon denilen kısım, geliştirici içindeki "Sayfa5(SABLON)" mudur? sablon diye bir sekme bulamadım maalesef.

alttaki sekmeler üzerinde sağ tuş menüsünden gösteri secin açılan pencerede şablonu secin sonrasında şablon sayfası görünecektir.

(22-09-2023, Saat: 17:39)arachnanthe yazdı: alttaki sekmeler üzerinde sağ tuş menüsünden gösteri secin açılan pencerede şablonu secin  sonrasında şablon sayfası görünecektir.

Teşekkür ederim şimdi oldu, İlaveten kayıt eklerken de tarih girmek biraz zorluyor, oraya da takvim kutusu gibi bir şey konabilirse harika olurdu. Elinize sağlık.

Merhaba,
Öncelikle bu güzel program için verdiğiniz emekler için çok teşekkürler. Benim de küçük bir katkım olsun istedim.
Data da veriler çoğalınca , Ana sayfaya seçildiğinde program çok kasıyor ve her seferinde verileri yeniliyor. Bunun için anlatacağım çözümü buldum .. ne kadar doğrudur ama işe yarıyor artık kasılma yok ..

1- Programı açtığınızda ana sayfa üzerinde mausun sağ tuşuna basın, açılan pencerede "Kod Görüntüle" yi tıklayın.
2 - Açıla visual Basic Ekranında , Sayfa1 (AnaSayfa) yı seçin ve , tüm kodları silin ..
3- İstediğiniz zaman Ana Sayfada üsteki "Yenile" butonuyla verilerinizi soru çalıştırarak yenileye bilirsiniz.

programı farklı kaydedin eğer hatalı bir işlem yapılırsa önceki programınız bozulması. Eğer bir sorun olazsa yeni kaydettiğiniz proğramla kasılmadan devam edinin ..

Herkese kolay gelsin, bol kazançlar.

Not : Anlatım için Resim ekleyemedim ... (nasıl ekleneceği konusunda yardımcı olursanız resim de eklerim )

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı ( Excell ) arachnanthe 295 374.617 10-01-2022, Saat: 1:34
Son Yorum: arachnanthe

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi