Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.79/5 - 14 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )

Sn. [b]arachnanthe[/b],
Öncelikle emekleriniz için teşekkürler.
Bir sorun var gibi,hisseleri dönemsel ya da grupsal bazlı işlem gruplarına ayırabiliyoruz.Ben 2 işlem grubu kullanıyorum.

Grup1 : Uzun dönem temettü birikimi hesabı

Grup:2 Günlük 30 Tl. sigara parasından artan hisse alımı.

Hekts hissesinin ana sayfası:
[Resim: prg6v5u.PNG]
Görüldüğü üzere 127 adet hisse var. Bunların 115 adedi temettü yani grup1,12 adedi grup2 portföyüm.

Grup1 seçtiğimde gelen ekran:

[Resim: qe98an9.PNG]
Toplamlar olarak 115 hisse doğru rakam ama üst taraftaki hesaplamalar yanlış.Maliyetimin 13,86 olması imkansız.

Bu da Grup2 de bulunan 12 adet hissenin ekranı:
[Resim: qfck86u.PNG]
Yukarıda görüldüğü gibi hisse adedi doğru ama kar zarar kısmına bakarsak hatalı.

Bunun bilgisini vermek istedim.Yanlış bir şeyim var ise affola.
Kolaylıklar dilerim.

Not:Çok uzun zamandır forum kullanmıyorum.Resim eklemelerim biraz komik olmuş,affola.

üst bölümdeki hisse adeti kısmındaki formülü bununla değiştirip denermisiniz.

Kod:
=EĞER(C5=0;(ÇOKETOPLA(DATA!E:E;DATA!$C:$C;B3))-(ÇOKETOPLA(DATA!F:F;DATA!C:C;B3));(ÇOKETOPLA(DATA!E:E;DATA!$C:$C;B3;DATA!M:M;C5))-(ÇOKETOPLA(DATA!F:F;DATA!C:C;B3;DATA!M:M;C5)))

(17-01-2022, Saat: 22:45)arachnanthe yazdı: üst bölümdeki hisse adeti kısmındaki formülü bununla değiştirip denermisiniz.

Kod:
=EĞER(C5=0;(ÇOKETOPLA(DATA!E:E;DATA!$C:$C;B3))-(ÇOKETOPLA(DATA!F:F;DATA!C:C;B3));(ÇOKETOPLA(DATA!E:E;DATA!$C:$C;B3;DATA!M:M;C5))-(ÇOKETOPLA(DATA!F:F;DATA!C:C;B3;DATA!M:M;C5)))

Tamamdır hocam oldu.Lakin her sayfaya yeniden ekledim.Olsun,çalışıyor.Teşekkür ederim.

(18-01-2022, Saat: 13:15)degazor35 yazdı:
(17-01-2022, Saat: 22:45)arachnanthe yazdı: üst bölümdeki hisse adeti kısmındaki formülü bununla değiştirip denermisiniz.

Kod:

Tamamdır hocam oldu.Lakin her sayfaya yeniden ekledim.Olsun,çalışıyor.Teşekkür ederim.

her sayfaya tekrar tekrar eklemenize gerek yok tüm sayfaları etkileyecek değişiklikleri ŞABLON sayfasında yapın 

altta bulunan hisse adlarının üzerinde sağ tuşa basıp göster seçin açılan pencerede şablon sekmesini seçin.

Şu anki hisse sayfalarının boş hali gelecek
o şablon sayfasında değişikliği yapın.
sonra şablon sekmesinde sağ tuş gizle yapın ve kaydedin.

slm üstat proğram için teşekkürler ancak proğramda kap listesi online gelecek olarak belirtilmiş online çektiğimde PSGYO RNPOL PCILTC MTRKS NTGAZ TUREX TRILC QUAGR GWIND MIATK gibi son zamanlarda halka arz şirketleri gelmiyor elle eklediğimizdede kendiliğinden siliniyor bununla ilgili yapabileceğimiz bir ayar varmı

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı ( Excell ) arachnanthe 295 375.087 10-01-2022, Saat: 1:34
Son Yorum: arachnanthe

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi