Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.77/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )

HOCAM BAŞKA PC DE DENEDİM SORUN YOK. OFFİCİ SİLİP TEKRAR MI YÜKLESEM . OFFİCE 2010 OLUR MU?
Bul

2016 ve daha yüksek bir versiyon uygundur. tavsiyem office365 yada office 2021 yükleyin

Selamlar öncelikle tekrar teşekkür ederim bu programı yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Çok faydalandım elinize sağlık. Ne desem az kalır. benim şöyle bir önerim olacak: hisse alırken ve satarken o andaki usd/euro ve ons altın olarak maliyetleri de yan tarafta gösterse. Daha sonra örneğin 1 yıl sonra döviz ve altın bazlı olarak kar/zarar görüntülenebilse mümkün olur mu acaba? umarım dikkate alınabilir saygılar...

Kısaca alındığı anda döviz ve ons altın üzerinden sabit maliyet olacak, ancak ilerleyen tarihlerde  hisse TL cari fiyatı anlık döviz ve ons altın olarak hesaplanacak.

Merhaba
Bu öneriniz mutlaka olacak bunu kendim için zaten yapmayı planlıyorum fakat yoğunluktan dosya ile ilgilenemedim.
Veri kayıt kısmını komple yenilerken bunları da eklerim mutlaka.

(10-01-2022, Saat: 2:20)arachnanthe yazdı: Versiyon Değişiklikleri

V 0.6.0

Merhaba programı indirip iki gün kullandım, verilerimi işledim, herşey güzeldi ancak bugün excel dosyasına tıkladığımda önce excel ekranı ve ilk sayfa gözüküyor ve excel tamamen kensdini kapatıyor... ikinci kez tıkladığımda exce laçık diyor.. atladığım bir şey mi var ? Teşekkürler..

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı ( Excell ) arachnanthe 295 387.183 10-01-2022, Saat: 1:34
Son Yorum: arachnanthe

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi