Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.77/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )

bahsettiğiniz şeye neyin sebeb olduğu konusunda bir fikrim yok. fakat 2 gün normal çalıştı ise muhtemelen dosyada bir değişiklik yaptınız yada office programınız ile alakala bir sıkıntı var.

dosyayı yeniden indirin ve farklı bir ad ile masa üstüne kaydedin ve çalıştırın sorun devam eder ise bildirin lütfen.

(22-12-2023, Saat: 13:20)arachnanthe yazdı: bahsettiğiniz şeye neyin sebeb olduğu konusunda bir fikrim yok. fakat 2 gün normal çalıştı ise muhtemelen dosyada bir değişiklik yaptınız yada office programınız ile alakala bir sıkıntı var.

dosyayı yeniden indirin ve farklı bir ad ile masa üstüne kaydedin ve çalıştırın sorun devam eder ise bildirin lütfen.

Teşekkürler, yapmıştım zaten, şimdi verileri yükledim, denemeye devam ediyorum, alış, satış giriyorum.  Bir sıkıntı çıkarsa iletirim.. İyi günler .

iyi günler 
uygulamanızı kullanımaya çalışıyorum ancak geçmiş tarihli alımlarımı listeye yazmaya çalışıyorum kabul rtmiyor alım tarihi olarak kayıt yapılmaya çalışılan günün tarihi yazıyor geçmiş tarihli alım tarihini nasıl girebilirim.

Data sayfasından daha rahat düzenleyebilirsiniz. Gizli sekme olarak duruyordur.

Merhabalar, Ellerinize sağlık süper bir exel. uzun süredir kullanıyorum. Kendime yapmş olduğum bir tane günlük pörtföy kapanışları ve aylık kazanç ve kayıp bir exel dosyam var. Yapmış olduğum dosya sizin exele entegre etmeye calıştım ve sanırım oldu. Fakat Annasayfada yeni açtığım Sekmeler çıkıyor.. Onları orda çıkmaması için ne yapmam lazım acaba?

Yeni sekmeler hisse olarak algılanmaması için. 

Foto

https://ibb.co/gFJwqVf

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı ( Excell ) arachnanthe 295 386.914 10-01-2022, Saat: 1:34
Son Yorum: arachnanthe

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi