12-01-2024, Saat: 7:53
Merhaba
Hata mesajlarının ekran görüntülerini ekler misiniz.
|
Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )
|
|
12-01-2024, Saat: 7:53
Merhaba Hata mesajlarının ekran görüntülerini ekler misiniz. (12-01-2024, Saat: 7:53)arachnanthe yazdı: Merhaba Ekran görüntüsünü yapıştıramadım ama yazan aynı aşağıdaki gibi "Borsa Takip Programı v.0.6.0.xlsm' kaydedilirken hatalarla karşılaşıldı. Mikrosof Excel bazı özellikleri kaldırarak veya onararak dosyayı kaydedebilir. Onarımları Yeni Bir Dosyada Yapmak İçin Devama Tıklayın. Dosyayı Kaydetmeyi İmtal etmek İçin İptal'e tıklayın" evet dediğimde de Belge kaydedilemedi diye uyarı veriyor makro içeren excel formatında da standart excel olarak ta kaydetmiyor
14-01-2024, Saat: 12:56
dosyayı yeniden indirip data ve baka işlemlerindeki verilerinizi kopyalayıp denermisiniz
15-01-2024, Saat: 12:50
(Son Düzenleme: 15-01-2024, Saat: 12:51, Düzenleyen: Ergest Limka.
Sebep: gramer hatası
)
Merhabalar, Ellerinize sağlık süper bir exel. uzun süredir kullanıyorum. Kendime yapmş olduğum bir tane günlük pörtföy kapanışları ve aylık kazanç ve kayıp bir exel dosyam var. Yapmış olduğum dosya sizin exele entegre etmeye calıştım ve sanırım oldu. Fakat Annasayfada yeni açtığım Sekmeler çıkıyor.. Onları orda çıkmaması için ne yapmam lazım acaba? Yeni sekmeler hisse olarak algılanmaması için. Foto https://ibb.co/gFJwqVf
15-01-2024, Saat: 13:30
(15-01-2024, Saat: 12:50)Ergest Limka yazdı: Merhabalar, Ellerinize sağlık süper bir exel. uzun süredir kullanıyorum. Kendime yapmş olduğum bir tane günlük pörtföy kapanışları ve aylık kazanç ve kayıp bir exel dosyam var. Yapmış olduğum dosya sizin exele entegre etmeye calıştım ve sanırım oldu. Fakat Annasayfada yeni açtığım Sekmeler çıkıyor.. Onları orda çıkmaması için ne yapmam lazım acaba? Merhaba istediğiniz olması için bir kodlama gerekli. Dosyadaki eposta adresimden bana mail yolu ile ulaşıp dosyanızı iletin yardımcı olurum. |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Konu Araçları | |||||||||||||||||
| |||||||||||||||||
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı ( Excell ) | arachnanthe | 295 | 390.402 |
10-01-2022, Saat: 1:34 Son Yorum: arachnanthe |
|