Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.77/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )

(15-01-2024, Saat: 12:50)Ergest Limka yazdı: Merhabalar, Ellerinize sağlık süper bir exel. uzun süredir kullanıyorum. Kendime yapmş olduğum bir tane günlük pörtföy kapanışları ve aylık kazanç ve kayıp bir exel dosyam var. Yapmış olduğum dosya sizin exele entegre etmeye calıştım ve sanırım oldu. Fakat Annasayfada yeni açtığım Sekmeler çıkıyor.. Onları orda çıkmaması için ne yapmam lazım acaba?

Yeni sekmeler hisse olarak algılanmaması için. 

Foto

https://ibb.co/gFJwqVf

Merhaba istediğiniz olması için bir kodlama gerekli. Dosyadaki eposta adresimden bana mail yolu ile ulaşıp dosyanızı iletin yardımcı olurum.

(15-01-2024, Saat: 13:30)arachnanthe yazdı:
(15-01-2024, Saat: 12:50)Ergest Limka yazdı: Merhabalar, Ellerinize sağlık süper bir exel. uzun süredir kullanıyorum. Kendime yapmş olduğum bir tane günlük pörtföy kapanışları ve aylık kazanç ve kayıp bir exel dosyam var. Yapmış olduğum dosya sizin exele entegre etmeye calıştım ve sanırım oldu. Fakat Annasayfada yeni açtığım Sekmeler çıkıyor.. Onları orda çıkmaması için ne yapmam lazım acaba?

Foto

Merhaba istediğiniz olması için bir kodlama gerekli. Dosyadaki eposta adresimden bana mail yolu ile ulaşıp dosyanızı iletin yardımcı olurum.

Teşekkür ederim Mail ile gönderdim.  Yardımlarınız için teşekkür ederim 14

(15-01-2024, Saat: 15:03)Ergest Limka yazdı:
(15-01-2024, Saat: 13:30)arachnanthe yazdı:

Foto

Teşekkür ederim Mail ile gönderdim.  Yardımlarınız için teşekkür ederim 14

hocam dosyayı bizimle paylaşmanız mümkün mü? teşekkürler

mail adresim 470402@gmail.com.
Bul

[Resim: 29z81px.png]
hocam bu soruna bir çözüm bulamadım.
FARK %, KAR/ZARAR, HİSSE DEĞERİ kısmında DEĞER hatası veriyor.
officeyi sildim ,tekrar yükledim .sorun devam ediyor.
başka bir proğram için macroları devredışı bırakan .vbs uzantılı bir proğrama tıkladıktan sonra bu sorun oluştu.

arachnanthe
Bul

resimlerden gördüğüm kadarı ile nokta ve virgül  kullanımından kaynaklı bir sorun yaşıyorsunuz. 1.000.000,00 olması gerekirken 1,000,000.00 formatında yazılmış.

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı ( Excell ) arachnanthe 295 375.072 10-01-2022, Saat: 1:34
Son Yorum: arachnanthe

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi