Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.77/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )

(05-02-2024, Saat: 8:09)arachnanthe yazdı: bu tür bağlantı sorunları genellikle iş yatırım veri güncelleme anlarında olabiliyor. Bir süre sonra tekrar deneyin. devam ediyor ise güncel dosyayı indirip kendi bilgisayarınızda ve ya farklı bir bilgisayarda deneyebilirsiniz.

hala sorun devam eder ise bana mail ile ulaşın lütfen

Öncelikle emeğiniz için çok teşekkürler, uzun yıllardır benim de kullandığım bir tablo. Ama son zamanlarda aynı durum bende de var, daha önce mükemmel çalışıyordu, her şeyi denedim ama düzelmiyor. Hisse değerleri ve kar zarar sütunları oluşmuyor. Verileri iş yatırımdan değil de başka bir yerden almaya nasıl ayarlayabiliriz ya da bunu nasıl düzelteceğiz. İlginize çok teşekkürler şimdiden.

[Resim: i3o3dyv.PNG]

Merhaba Sizin sorununuz veri alma değil bir sayfa geride de benzer bir sorun vardı nokta ve virgül farklılıklarında gibi görünüyor.

alttaki mesajda bölgesel ayarların nasıl olması gerektiğini gösteriyor.
https://www.hepimizbiriz.com/forum/Konu-...8#pid43058

(12-02-2024, Saat: 0:11)arachnanthe yazdı: Merhaba Sizin sorununuz veri alma değil bir sayfa geride de benzer bir sorun vardı nokta ve virgül farklılıklarında gibi görünüyor.

alttaki mesajda bölgesel ayarların nasıl olması gerektiğini gösteriyor.
https://www.hepimizbiriz.com/forum/Konu-...8#pid43058

Evet haklıymışsınız, gerekli düzeltmeyi yaptım. Çok teşekkürler, emeğinize sağlık, sağlıkla kalınız.

Merhaba office 360 da çalışıyor mu acaba ben güncelleme alamıyorum

Çalışıyor. ekran görüntülerini paylaşın yardımcı olayım

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı ( Excell ) arachnanthe 295 375.072 10-01-2022, Saat: 1:34
Son Yorum: arachnanthe

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi