Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.77/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )

doviz.com dan hesap acmamiz gerekiyormu ben hesap ama işine bakti mbulamadim

hiselerimi tek tek ekledim ama nokta virgül işine bakmama ragmen kar zarar kismi aktif olmuyor

herhangi bir yerde hesap açmanız gerekmiyor
data sayfasındaki girişlerinizin ve aktif olmayan yerin görüntüsü paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışayım

Hocam programın şöyle derlenmiş, güncellenmiş yeni özellikler eklenmiş, burada yazılan hataları giderilmiş yeni versiyonu nezaman gelecek acaba. Merak ve sabırsızlıkla bekliyorum da . Saygılar sunarım

testleri ve geliştirmesi devam ediyor. yeni özellikleri tam manasıyla denemeden paylaşamam.
deneme test gurubu kurmak istedim o grupdaki arkadalarda beta aşamasındaki versiyonları alıp hiç geri bildirimde bulunmadı. hatta ücretli satanları gördüm. göze hitap edip bukadar özellik olmayan dosyaları 500 tl den satıyorlar

sizlerden tek isteğim var 12 yıldır bu dosyayı ücretsiz paylaşıyorum youtube den kanala abone olup beğenip paylaşmanız. altta youtube abone ol butonu mevcut insanlar yapay zekaya bile yazdırılan kodlara bu kadar para ödemesin

birde Spoiler veriyim yeni özellikler ile alakalı

[Resim: 44kz7ku.jpg]

[Resim: k1ym0ms.jpg]

Her şey çok teşekkürler bu proğramı yaklaşık 7 yıldır kullanıyorum önceki versiyonları ile birlike çok yararlı emeğinize sağlık kanala abone olundu.

(15-03-2024, Saat: 9:52)arachnanthe yazdı: testleri ve geliştirmesi devam ediyor. yeni özellikleri tam manasıyla denemeden paylaşamam.
deneme test gurubu kurmak istedim o grupdaki arkadalarda beta aşamasındaki versiyonları alıp hiç geri bildirimde bulunmadı. hatta ücretli satanları gördüm. göze hitap edip bukadar özellik olmayan dosyaları 500 tl den satıyorlar

sizlerden tek isteğim var 12 yıldır bu dosyayı ücretsiz paylaşıyorum youtube den kanala abone olup beğenip paylaşmanız. altta youtube abone ol butonu mevcut insanlar yapay zekaya bile yazdırılan kodlara bu kadar para ödemesin

birde Spoiler veriyim yeni özellikler ile alakalı

[Resim: 44kz7ku.jpg]

[Resim: k1ym0ms.jpg]

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı ( Excell ) arachnanthe 295 374.641 10-01-2022, Saat: 1:34
Son Yorum: arachnanthe

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi