Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.77/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )

(24-10-2025, Saat: 8:21)arachnanthe yazdı: Aldığınız hata nedir ekran resmi yollarsanız daha kolay destek olabilirim
seans saatleri dışında iş yatırım sayfa güncellemesi yaparken değerleri 0 gösterir aşağıdaki resimde olduğu gibi bu saatlerde hata alabilirsiniz.
2. resimde excele gelen anlık güncel değerler görünüyor.

[Resim: 7v7m7jm.png]

[Resim: b49v9z7.png]

[Resim: 1vgba3f.png]

Seans içi ve seans dışı fark etmeksizin ne zaman girsem verileri siteden çekemiyor. Daha önce böyle bir problem yaşamıyordum ancak son zamanlarda hep bu şekilde oluyor.

Resim eklenemiyor. Ekleyemiyorum. Ama şu şekilde yazıyor.

https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/anali...fault.aspx açılamıyor. İnternet sunucusu ya da ara sunucu konumlandırılamıyor.

bana kendi kullandığınız dosyayı iletin bakayım

(24-10-2025, Saat: 14:04)arachnanthe yazdı: bana kendi kullandığınız dosyayı iletin bakayım

Merhaba. Dosyaları ve hata resimlerini iletmiştim. Bakabildiniz mi acaba?

Merhaba
Size eposta ile dönüş yapmıştım. Spama takılmış olabilir.

Dosynızda herhangir sorun yok güncel veriler sorunsuz hızlı bir şekilde geliyor. 
Farklı bir bilgisyarda deneyim. Şirket networkunde kısıtlama olabilir. Antivirüs programınız engelliyor olabilir.

(29-10-2025, Saat: 20:06)arachnanthe yazdı: Merhaba
Size eposta ile dönüş yapmıştım. Spama takılmış olabilir.

Dosynızda herhangir sorun yok güncel veriler sorunsuz hızlı bir şekilde geliyor. 
Farklı bir bilgisyarda deneyim. Şirket networkunde kısıtlama olabilir. Antivirüs programınız engelliyor olabilir.

Teşekkür ederim. Bir de başka bilgisayarlarda deneyerek çözmeye çalışayım. Tekrar teşekkürler.

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı ( Excell ) arachnanthe 295 393.996 10-01-2022, Saat: 1:34
Son Yorum: arachnanthe

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi