Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.79/5 - 14 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )

merhabalar emeğinize sağlık çok teşekkür ediyoum.
ben versiyon 5,03 kullanıyorum 6.0 versiyonuna geçerken eski versiyondaki bilgileri kolay olarak nasıl aktarabilirim bunun kolayı varmıdır. yoksa eski versiyon ile çalışmamızın bir dejavantajı varmıdır teşekkür ederim

yeni ye gecmenizi tavsiye ederim çükü kullandığızınız versiyonun hatalarının giderildiği ve yeni özellikler eklenmiş halidir. ayrıca eklemeyi planladığım diğer özellikler için hazırlıkdır.

eski versiyondaki hisse sayfalarında verileri kopyalayıp data sayfasına yapıştırın.
alttaki resimlerde de görüneceği gibi sütun sıralamaları aynı
3. resimdeki gibi altında  123 yazan sembolden değerler olarak yapıştırın

[Resim: kppd6vu.jpg]

[Resim: 5dli3ng.jpg]

[Resim: btr5mtu.jpg]

Veri alma da iexplorer kullandığı için verileri almakta sıkıntı oluyor...kurumların bilgisayarında

nasıl bir sıkıntı oluyor iexplorer yasaklımı

(26-01-2022, Saat: 21:20)arachnanthe yazdı: yeni ye gecmenizi tavsiye ederim çükü kullandığızınız versiyonun hatalarının giderildiği ve yeni özellikler eklenmiş halidir. ayrıca eklemeyi planladığım diğer özellikler için hazırlıkdır.

eski versiyondaki hisse sayfalarında verileri kopyalayıp data sayfasına yapıştırın.
alttaki resimlerde de görüneceği gibi sütun sıralamaları aynı
3. resimdeki gibi altında  123 yazan sembolden değerler olarak yapıştırın

[Resim: kppd6vu.jpg]

[Resim: 5dli3ng.jpg]

[Resim: btr5mtu.jpg]

yeni versiyon için teşekkür ederim ancak açılışta veri kaynağı başlatma başarısız oldu yazıyor gelen uyarıya tamam diyorum daha sonra yenilemeye devam edilsinmi diyor onada tamam diyorum daha sonra https://hepimizbiriz/portfoy/kaplistesi.htm açılmıyor uyarısı veriyor onada tmam diyorum bunun sebebi nedir acaba resmini eklemeye çalıştım ancak ekleyemedim maalesef.

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı ( Excell ) arachnanthe 295 375.096 10-01-2022, Saat: 1:34
Son Yorum: arachnanthe

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi