Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.77/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı V0.6.0 ( Excell )

Merhaba 
İlk öncelikli olarak çok güzel kullanışlı bir program yapmışsınız emeğinize sağlık. Bir konu hakkında bilgi almak istedim yenileme güncelleme yapmak istediğimde  arachnanthe Portföy Takip Programı V.0.6.0.rar  excelini iş yatırım kullanıcı ve şifre istemektedir. Güncelleme yapamamaktayım bana nasıl yardımcı olabilirsiniz.Portföy Takip v0.6.0

Merhaba
Başka bir kullanıcımızda office versiyonunu 365 olarak güncelledik ve orun çözüldü.

Merhaba meslktaş ve aynı şehirdeyiz  borsa takip programında kozal hisse sini isim değişikliğinden dolayı kayıtta birkaç kez girdiğimde diğerlerini silemiyorum silsem bile ekranda toplam bölümünde görünüyor bir çözüm varmıdır

birde komisyonsuz yani direk maliyet yazamazmıyız

Merhaba İsmail Bey
Silme işleminden kastınızı anlayamadım isimden kaynaklı nasıl bir problem oluşuyor.
aracı kurum kısmında komisyon oranlarını 0 yazarsanız komisyonsuz işlem yapar. 2. bir seçenek de maliyet hesabında komisyon yazılı hücrelerin formülden çıkarılması olur. bu birazdaha
karışık bir yol.

(16-04-2026, Saat: 17:57)arachnanthe yazdı: Merhaba İsmail Bey
Silme işleminden kastınızı anlayamadım isimden kaynaklı nasıl bir problem oluşuyor.
aracı kurum kısmında komisyon oranlarını 0 yazarsanız komisyonsuz işlem yapar. 2. bir seçenek de maliyet hesabında komisyon yazılı hücrelerin formülden çıkarılması olur. bu birazdaha
karışık bir yol.

Merhaba Yeni kullanmaya başladım çözümleri buldum 
isim değişen şirketlerin veri den adlarını değiştirdim
silme konusu da herhangi bir işlem girdiğimizde kaydettikten sonra örnek komisyon yanlış girildi o kaydı komple silmekten bahsettim 
bir de sayfasında olduğumuz hisse de kayıt ekle denildiğinde otamatik olarak o hisse adı çıkarsa daha güzel olur
emeğine sağlık çok teşekkür ederim

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Borsa Hisse Senedi ve Portföy Takip Programı ( Excell ) arachnanthe 295 390.403 10-01-2022, Saat: 1:34
Son Yorum: arachnanthe

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi