Bu fiyata plazma mı olur?

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.5/5 - 16 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu fiyata plazma mı olur?
#1

Asgari ücretlinin yaklaşık 23 yıllık aylığı tutarındaki televizyona vatandaşlar ilgi gösteriyor

Bursa'da bir elektronik eşya mağazasında 149 bin 999 TL'den satışa sunulan dev plazma televizyon, vatandaşların ilgisini çekiyor.
Asgari ücretli bir işçinin yaklaşık 23 yıllık aylığı tutarındaki televizyon için 24 ay taksit imkanı sağlanırken, 6 bin 250 TL tutarındaki taksitler, 12 asgari ücretli işçinin toplam aylığına denk geliyor.
Mağazanın ses ve görüntü bölümü takım lideri Nurkan Taşlıca, AA muhabirine, dünyanın en büyük full HD plazması olduğu bildirilen televizyonun en büyük özelliğinin 261 santimetrelik ekran boyutu olduğunu söyledi.
Vatandaşların, mağazada ilk olarak dev plazma televizyonu fark ettiğini belirten Taşlıca, ''satışa sunduğumuz ilk günden beri en büyük ilgiyi gören ürünlerin başında bu televizyon yer alıyor. İlk görenler televizyonun boyutu karşısında şaşırıyor. Müşterilerimiz ikinci şaşkınlığı ise fiyatını gördüklerinde yaşıyorlar '' dedi.
Taşlıca, mağaza olarak televizyon için kredi kartına 24 ay taksit imkanı da sağladıklarını belirterek, televizyonu satın almak için bazı müşterilerin kendilerine başvurduğunu ifade etti.
Nurkan Taşlıca, televizyonun 220 kilogram ağırlığında olduğunu ki televizyonun teslimat ve kurulumunun yetkili servis tarafından yapıldığına işaret ederek, ''televizyonu merak ederek incelemek isteyenler, önce bize 'bu kadar büyük bir TV'nin montajı nasıl yapılıyor?' sorusunu yöneltiyorlar. Televizyonun teslimatı ve kurulumu yetkili servis tarafından yapılıyor'' diye konuştu.
Elektrik tüketiminin 106 ekran plazma televizyonlara oranla yüzde 15-20 daha fazla olduğu öğrenilen dev plazma televizyona 24 ay taksitle sahip olmak isteyen bir kişi, aylık 6 bin 250 TL ödemek zorunda.
Zar Atmam Şansa İnanmam Ortada Bir Şans Varsa Onuda Ben Yaratırım...
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi