Bunlar da lastik sapıkları

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.32/5 - 19 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bunlar da lastik sapıkları
#1

Sakarya'da kimliği belirlenemeyen şahıslara bir gecede 11 aracın lastiğini kesti. Hızını alamayan şahıslar, bu sabah da 2 aracın lastiğini kesince vatandaşlar tedirgin oldu. Şahısların, yakalanan bir hırsızlık zanlısının arkadaşları olduğu ileri sürüldü.
Sakarya'da Çukurahmediye Mahallesi'ne bağlı Meydan ve 230 nolu sokaklarda gece yarısı meydana gelen olaylarda, kimlikleri henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler gece park halindeki 11 aracın lastiklerini şişleyerek patlattı. Olay sonrasında kaçan şahıslar, sabah saatlerinde de araç sahiplerini isyan ettirdi. Araçlarının lastiklerini kesenlerin bir an önce bulunmasını isteyen vatandaşlar, olaya büyük tepki gösterdi. Bu olayın daha şoku geçmeden bu sabah otopark halindeki iki araç daha şişlendi. Olay yerine gelen polis gerekli incelemeyi yaparken, Adapazarı'nda araç sahipleri tedirgirlik yaşıyor.
İddiaya göre lastikleri kesen şahısların bir gece önce polis tarafından aynı mahallede yakalanan bir hırsızın arkadaşları olduğu ileri sürüldü. Edinilen bilgiye göre, Çukurahmediye Mahallesi'ndeki olayda bir takside hırsızlık yapmaya çalışan A.C., devriye gezen polis ekibi tarafından yakalandı. İfadesinde araca hırsızlık amacıyla girdiğini, herhangi bir şey çalmadan yakalandığını söyleyen A.C., hırsızlığıa teşebbüs suçlamasıyla çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
Zar Atmam Şansa İnanmam Ortada Bir Şans Varsa Onuda Ben Yaratırım...
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi