Burs vaadiyle taciz

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.24/5 - 17 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Burs vaadiyle taciz
#1

Yaşı küçük kızları taciz eden 3 çocuk babası zanlı son telefon konuşmasını polisle yaptı
Burs vermek vaadiyle kandırdığı yaşı küçük kızları telefonla taciz ettiği iddia edilen 3 çocuk babası Kamil A., son telefon konuşmasını kız öğrenci gibi davranan polis memuresi ile yapınca gözaltına alındı.
İddiaya göre bir lisenin karşısında elektrikçi dükkanı bulunan Kamil A. (53), çevreden aldığı bilgiler doğrultusunda, maddi imkanı olmayan yaşı küçük kızlara burs verme bahanesiyle yaklaşıyordu. Kızların telefon numaralarını alan Kamil A., daha sonra kız öğrencilere cinsel içerikli mesajlar ve cinsel organının fotoğrafını yolluyordu. Okul önlerinde görev yapan Çocuk Şubesi'ne bağlı polisler gelen bir ihbarla 3 çocuk babası elektrikçiyi takibe aldı. Bu sırada polis Kamil A.'nın taciz ettiği 5 öğrenciye ulaşarak zanlıdan telefon beklemeye başladı.
Kamil A.'nın aradığı öğrencilerden birinin telefonuna çıkan kadın polis memuru, kız öğrenci gibi telefonda konuştuktan sonra buluşma yeri verdi. Kız çocuğuyla buluşacağını sanarak randevu yerine giden Kamil A., burada gözaltına alındı. İfadesinde suçlamaları kabul etmeyen Kamil A.'nın cep telefonunda kadın kıyafetleriyle çektirdiği fotoğrafları ile cinsel organ fotoğrafları bulundu. Adliyeye sevk edilen zanlı, tutuksuz yargılanacak.
Zar Atmam Şansa İnanmam Ortada Bir Şans Varsa Onuda Ben Yaratırım...
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Barda kanlı taciz kavgası! asi cafe 0 1.583 15-12-2008, Saat: 10:52
Son Yorum: asi cafe

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi