Buzda dansın kralını biz yaparız

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.92/5 - 36 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Buzda dansın kralını biz yaparız

eeeben nerdeyim bende varım tabi en çabuk ve en iyipiste adapte olanbenim onlar kıyılarda tutunup yavas yavas giderken benolayı aşmış hızdenemeleri bile yapıyordum bu işin sırrı düşmektenkorkmayacaksınbırakacan kendini ortaya yüzmeyi öğrenmek gibi bişi

[Resim: n522469857_221134_5038.jpg]

evet dediğim gibi ben olayı kopardım artık hız denemeleri yapıyordum tam köşeye geldim döcem bizim som agızlı exzotikarkadanbağırıyor ömer düşecen diye tam o sırada bende dönüyordumgaribimüzülmesin kareografimi yerde tamamlayayım dedim son sahneolarak buzüzerinde sahilde turist dikizleyen magandayı canlandırdım [Resim: as.gif]

[Resim: n522469857_221135_5308.jpg]

artıkhaftaya daha kalabalık olacaz bu sefer video olarakkaydederiz gelmekistenleride bekleriz yer izmit buz pisti süre 45 dküçreti 4.5 ytlpatenleri veriyorlar biz haftaya bikac saat daha kayarızbütün stresiatmaya birebir

eldiven alın düşünce buzdan dolayı elleriniz yanmasın eh isteyen yedek kıyafette getirebilir ben cok düşerim diyen varsa [Resim: as.gif]

[Resim: n522469857_221137_6034.jpg]

hadi ordan...tabi sen kaç defa düştün bakımm...demek yüzmeyi öğrenmek gibi bişi..yersek tabi....itiraf et kaç kere yere yuvarlandın....kardeşin daha usta duruyor gibi gözüküyor....muratın da durumu iyi değil gibi....ya sizin neyinize buzda kayma...siz düz yolda yürüyün sağlam olarak bize yeter....
[Resim: 7903atamizindeyizby5hs7ii4.jpg]

“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
Bul

itiraf ediyorum 3 kere düştüm paci 1 kere düştü exzotic hiç düşmedi ama cok debelendi düşmemek için yengemizi ise sayamadım

kızlar kenarda tutunmaktan pek kaydı sayılmaz azcık ortayageldiler düşüyorlardı exzotic kaymadı bile diyebiliriz yengeyi bırakamadı ama yenge genede düşmekten kurtulamadı 13 eh bunun sonucu olarak exzotic in halini tahmin edersiniz benim düşmem normal ilk kez buz pistine cıktım ve hız denemeleri yaptım artık haftaya neler yaparım görecez. toplamda pistin etrafında 2 tur anca attılar ben nerdeyse 6 -7 tur attım az gibi geliyor ama pist büyük süre 45 dk e ilk cıktık öğrenene kadar zaman gecti 13

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi