Cami kundakçısı yakalandı

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.75/5 - 20 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cami kundakçısı yakalandı
#1

Kırık cam parçasındaki parmak izi yakalattı.
İstanbul’da art arda yaşanan cami kundaklama olaylarına karıştığı iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı. Kundaklanan camilerden birinde bulunan kırık cam parçası üzerinde tespit edilen parmak izinden yola çıkan polis, hırsızlıktan sabıkalı zanlıyı yakaladı. Asayiş Şubesi’nde sorgulanan zanlının akli dengesinin yerinde olmadığı belirtiliyor. Polis, olaylarla PKK’nın yan kuruluşu olan Devrimci Karargah örgütünün bağlantısını araştırıyor.
İstanbul’da geçtiğimiz 15 gün içinde 12 caminin kundaklanmasıyla İstanbul polisi alarma geçmiş, Terörle Mücadele ve Asayiş Şubesi ekipleri koordineli olarak iz sürmeye başlamıştı. İlk bulgular, camileri kundaklayanın bir kişi olduğu yönündeydi. Bazı görgü tanıklarının da ifadeleri doğrultusunda üç ayrı robot resim çizildi. Polisin elindeki en önemli ipucuysa camilerden birinde bulunan kırık bir şişe parçası üzerindeki parmak izi oldu. Teknik inceleme sonucu cam parçası üzerindeki parmak izinin hırsızlıktan sabıkalı bir kişiye ait olduğu belirlendi. Parmak izini sahibi, dün akşam Asayiş Şubesi ekiplerince gözaltına alındı. Sabaha kadar sorgulanan zanlının akli dengesinin yerinde olmadığı belirtiliyor. Polis, zanlının terör örgütü bağlantısı olup olmadığını da araştırıyor.
OLAYLARIN ARKASINDA BÖLÜCÜ ÖRGÜT MÜ VAR?
Terörle Mücadele polisi, zanlının terör örgütü PKK’nın yan kuruluşu olan “Devrimci Karargah” adlı terör örgütüyle bağlantısı olabileceği ihtimalini de araştırıyor. Bu örgüt daha önce İstanbul’da Karacaahmet Mezarlığı’ndan Selimiye Kışlası’na havanlı saldırı yaparak adını duyurmuştu. Bu olaydan kısa bir süre sonra Sütlüce’deki AK Parti Merkezi’ne düzenlenen bombalı eylemin de aynı örgüt tarafından gerçekleştirildiği öne sürülmüştü. Polis, tüm ihtimalleri göz önünde tutarak zanlının bu örgüt tarafından yönlendirilip yönlendirilmediğini tespit etmeye çalışıyor.
Zar Atmam Şansa İnanmam Ortada Bir Şans Varsa Onuda Ben Yaratırım...
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Cani baba yakalandı asi cafe 0 1.495 03-02-2009, Saat: 14:13
Son Yorum: asi cafe
  Bahçelievler sapığı yakalandı asi cafe 0 1.461 23-12-2008, Saat: 10:24
Son Yorum: asi cafe

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi