Denizli'de vahşet

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.24/5 - 17 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizli'de vahşet
#1

4 ay önce evlendiği kendisinden 40 yaş büyük kocasını feci şekilde öldürdü
Denizli'de 4 ay önce kendisinden 40 yaş büyük kişiyle evlenen 49 yaşındaki kadın, kocasını bıçakla yaraladıktan sonra kafasına keserle vurarak öldürdü. Kader E.'nin, cinayeti işlediği anlaşılmasın diye evin camlarını kırdıktan sonra iki parmağını kestiği ifade edildi.
Olay dün sabaha karşı saat 02.00 sıralarında Akalan Beldesi Yukarı Mahalle'de meydana geldi. Mersin'den gelen 49 yaşındaki Kader E., bir yakınlarının vasıtası ile tanıştıktan sonra Acıpayam Orman Muhafaza Memurluğu'ndan emekli 89 yaşındaki Mehmet E. ile 4 ay önce evlendi. İddiya göre, sık sık kavga eden çift, olay günü yine tartıştı. Mehmet E.'nin genç eşi Kader E.'yi dövdüğü, Kader E.'nin de mutfaktan bıçak alarak eşini defalarca bıçakladığı ifade edildi. Kader E.'nin daha sonra da eşinin kafasına keserle vurup öldürdüğü tespit edildi. Kader E.'nin cinayeti işlediği anlaşılmaması için iki parmağını kestiği, evin camlarını kırdığı belirtildi. Hastaneye kaldırılan kadının jandarmaya verdiği ifadede eve gelen iki gencin eşini öldürdüğünü, kendisine de saldırarak parmaklarını kestiklerini söylediği ifade edildi.
Olay yerinde geniş çaplı araştırma yapan Jandarma timleri, cinayet mahallinde 49 yaşındaki Kader E.'ye ait parmak izleri ve ipuçlarına rastladı. Tekrar hastaneye giden Jandarma timleri burada yaptıkları sorgulamada cinayeti Kader E.'nin işlediğini ortaya çıkardı. Sorgusunda cinayeti işlediğini ve suçlu bulunmaması için böyle bir yola başvurduğunu belirten Kader E. gözaltına alındı.
Kader E.'nin bir sevgilisi olduğu ve sevgilisiyle evlenmek için eşinin ölümünü beklediği iddia edildi.
Zar Atmam Şansa İnanmam Ortada Bir Şans Varsa Onuda Ben Yaratırım...
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İzmir'in savcısından Denizli'ye büyük operasyon asi cafe 0 5.684 11-02-2009, Saat: 14:00
Son Yorum: asi cafe
  Küçükköy'de vahşet! asi cafe 0 1.240 23-12-2008, Saat: 10:14
Son Yorum: asi cafe

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi