09-11-2008, Saat: 1:26
daglarmı yollarmı denizlermi engel neden neden gelmez oldun
ellermi dillermi sözlerim mi engel neden neden gelmez oldun
bu şarkıya bayılıyorum off yaaa süper bir parca
|
Dinlediğiniz Şarkının En Güzel Cümlesi?
|
|
09-11-2008, Saat: 1:26
daglarmı yollarmı denizlermi engel neden neden gelmez oldun ellermi dillermi sözlerim mi engel neden neden gelmez oldun bu şarkıya bayılıyorum off yaaa süper bir parca
11-11-2008, Saat: 23:37
zeki erdem elveda gülüm.: yemin ettim ben bu gece çekip gidecegim sessizce bu sevdamız kalsın bilmece elveda gülüm elveda yaraladın yaraladın can evimden paraladın neden bana yar olmadın elveda gülüm elveda yandım yanacagım kadar öldüm ölecegim kadar sevdim sevecegim kadar elveda gülüm elveda duramam buralarda her yer dar bana bu gece senden ayrılmak zor bana gidersem geriye dönemem yar sana elveda gülüm elveda senelerin ay günlerin boşa giden tüm dileklerim helal sana yar emeklerim elveda gülüm elveda gectigimiz yollara gezdigimiz kırlara mutlu gecen yıllara elveda gülüm elveda
24-11-2008, Saat: 12:40
Sana kadar bilmezdim mutlulugun binbir rengini ve sana kadar hic vurmadı beni gözyaşlarımın şerefsiz şerefi... Ben aşkı böyle bilmezdim... Kim ne derse desin sen ugruna yaşar sen ugruna koşardım... Yakardım hayatı közlenmiş kalbimle... Şimdi solgun resimlerin arasında solmak anlamsızca,kalbinden kovulmak ve utanmadan sıkılmadan yılmadan! Sana aglamak aşkca... Ben ölecegim gülüm sen yasayacaksın?... Ben aşk ugruna aşk olacagım gülüm,sen yalancı cayırlarda koşacaksın... Ben ölecegim sen yasayacaksın... Ben sevdanın başrolunu oynayacagım,sen bu filmin anlamsız son perdesi olacaksın... Ben ölecegim sen yasayacaksın... gitme gitme sensiz olmaz gönül sensiz huzur bulmaz yerini kimse dordurmaz ben sana mecburum mecbur yerini kimse dordurmaz ben sana mecburum mecbur yağmur çöllere sevda dillere bülbül güllere de sen bana lazımsın güneş toprağa meyveler bağa çiçek yaprağa da sen bana lazımsın gitme gitme gitme gitme bana lazımsın... sular aya özlem duyar yakamozlar da buna doyar her ne varsa sevgide var ben sana mecburum mecburum her ne varsa sevgide var ben sana mecburum mecburum yağmur çöllere sevda dillere bülbül güllere de sen bana lazımsın güneş toprağa meyveler bağa çiçek yaprağa da sen bana lazımsın gitme gitme gitme gitme bana lazımsın... tohum toprağa muhtaç tomurcuklanmak için rengini tadını kokusunu almak açılıp topraktan çıkmak filizlenmek için muhtaç bende sana yanmam kokumu tadımı rengimi almam pişip aşk aşk olmam için muhtaçım nasıl ki damarlar kana nasıl ki bedenler cana o zaman bende sana sana muhtaçım sana muhtaçım ve sana muhtacım yağmur çöllere sevda dillere bülbül güllere de sen bana lazımsın güneş toprağa meyveler bağa çiçek yaprağa da sen bana lazımsın gitme gitme gitme gitme bana lazımsın... yağmur çöllere sevda dillere bülbül güllere de sen bana lazımsın güneş toprağa meyveler bağa çiçek yaprağa da sen bana lazımsın gitme gitme gitme gitme bana lazımsın...ibrahim erkalda söylemişde söylemiş
24-11-2008, Saat: 14:12
Ne güz, ne güller ister Bu kalp bir sende titrer Yak hadi durma Senin bu küller Ne yaz, ne kışı bekler Bu kalp bir seni özler Vur hadi durma Senin bu izler Bana sen lazımsın Teselli aramak zor gelir Giden sevgili arkasında Yürek paramparça bir halde Bedenim darmadağın Giderken dökülen göz yaşlarım Ne ilk, ne son Sadece zamansız yaşandı her şey Anladım, sana geç kaldı bu ömür Darmaduman Bırakıp bir kenara yaşanan her şeyi Atıyorum kendimi gecelere Bir başka sevgilide avunurum diye Süründü bu gönül elden ele Ne güz, ne güller ister Bu kalp bir sende titrer Yak hadi durma Senin bu küller Ne yaz, ne kışı bekler Bu kalp bir seni özler... RAFET EL ROMAN>>>BANA SEN LAZIMSIN..!! |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Konu Araçları | |||||||||||||||||
| |||||||||||||||||