EN İYİ ARKADAŞINIZA AŞIKSANIZZZ

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.43/5 - 14 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
EN İYİ ARKADAŞINIZA AŞIKSANIZZZ
#1
Icon7 

EN İYİ ARKADAŞINIZA AŞIKSANIZZZ..
En iyi arkadaşınıza aşık olduğunuzda ne yapmak lazımdır, nasıl davranmak gerekmektedir? Kafanızda uçuşan soru işaretlerini yok etmek istiyorsanız aşağıdaki önerilere göz atmanızda fayda var.

En iyi arkadaşınızla sevgili olmak neden zordur?

- Kaybedecek de kazanacak da çok şey olabilir! Arkadaşlığınız ne kadar eğlenceliyse, bunu romantik bir ilişkiye çevirme isteğiniz de o kadar artacaktır. Duyguların karşılıklı olmadığı, ilişkinin sürmediği takdirde kaybedecekleriniz ise arkadaşlığınızın değeriyle doğru orantılıdır. Eğer en iyi arkadaşınıza aşıksanız ve ilişkiniz iyi gitmezse, rahatlamak ve tavsiye almak için kimi arayacaksınız? Maalesef bu sefer en iyi arkadaşınızı arayamayacaksınız!

- Yeni tanıştığınız bir insanla çıkarsanız ve işler yolunda gitmezse, o insanı bir daha görmeyerek sorunları çözebilirsiniz. Ama en iyi arkadaşınıza bunu yapamazsınız, çünkü o zaten yaşamınızın büyük bir parçasıdır.

En iyi arkadaşına aşık olanlara tavsiyeler

- Bu insanı çok iyi tanıdığınıza göre, daha önceki ilişkilerini de biliyorsunuzdur. Hoşlandığı insanlara karşı çekingen mi davranıyor? Hoşlandığı insanlara ne tür sinyaller veriyor? Size bu sinyalleri verip vermediğine dikkat edin. Böylece sizden hoşlanıp hoşlanmadığını önceden anlayabilirsiniz.

- O, sizin onu sevdiğinizin farkında. Ancak onun ne düşündüğünden emin değilsiniz. Ona birkaç ipucu verin, ancak direkt olarak düşüncelerinizi açıklamayın. Böylece, onun size aşık olmaması durumunda daha az üzülürsünüz.

- Diğer ilişkilerini izleyin. Sevgilileriyle ilişkileri kısa süreli mi oluyor? Belki de en iyi arkadaşınız, sizin istediğiniz gibi uzun süreli bir ilişkiye hazır değildir. Unutmayın, yürümeyen ilişkiler hakkında bilgi sahibi olmak, böyle bir ilişkiye girmekten daha iyidir.

- Eğer arkadaşınıza onu sevdiğinizi söylemeye karar verdiyseniz, arkadaşlığınızı kumar masasına yatırmış olduğunuzu unutmayın. Ya arkadaşlığınıza zarar vereceksiniz ya da çok iyi tanıdığınız bir sevgiliye sahip olacaksınız! Kendinize şu soruyu sorun: Hangisinden daha çok pişman olacaksınız? Arkadaşlığınızı kaybetmekten mi, onunla daha da yakın olabileceğinizi hiçbir zaman öğrenememekten mi?

Alıntı
[Resim: emegesaygifj8bg3.gif]
Cevapla
#2

ben bunu yakından yasamıs bırı olarak soyluyorum sakın en yakın arkadasınıza asık olmayın ben oldum hersey basında cok guzel gıdıyodu ama aradan 9 ay gectı aslında o benım tanıdıgım kısı degılmıs sonunda ne mı oldu o cok yakın arkadasım tarıh oldu
Bul
Cevapla
#3

Yaw Birol nerden buluyon bunları valla bak bu gibi durumlarda bizim toplumda ewet bu vaka çok sık görülür çünkü karşı cinsle gerçek manada arkadaşlık kurmak konusunda kıtız. Bir kere atalarımız ne demiş: Bacı ayağı ... ayağı. Yani, o yüzden erkekler sadece biraz kaba saba erkekvari kızlarla harbiden bir arkadaşlık kurmaktadır. Oysa kibar tazecik cici bici kızlarla kurulan arkadaşlığın temeli işte bu atasözünde yatmaktadır. Kızlarımız içinse durum daha vahimdir çünkü bu konuda onlar da zayıftır. Hemen aşık oluverirler. Ve şaşırıyorum yaa hakikaten böyle samimi ve arkadaş gözüken insanların ilişkilerini yada birinin aslında diğerine aşık olduğu gerçeğini o kadar sık duymaya başladıkki.
Ben şahsen kendimi söylersem eğer ilk gruba giriyorum galiba çünkü babam sağolsun o ralli senin bu ralli benim gezerkene bütün kuzenlerim ve apartmandaki yaşıtlarım da erkek olunca çocukluktan itibaren hep erkeklerle daha iyi anlaşan daha iyi iletişim kurabilen açıkçası kadın sohbetlerinden bunalan bir acayip yaratık oldum. Çocukluğumdan bu yana görüştüğüm artık kardeşim adlettiğim erkek arkadaşlarım var ki böyle bir şey hayatta akıllarımıza gelmez. Bence gelmemeli de. Eğer o arkadaşlığın amacı gerçekten arkadaşlıksa.....
İleride halkımızın,bunca ibret verici tecrübeden sonra gerçek dindarlarla din tüccar ve aktörlerini birbirinden ayırdedeceğini ümid ederim. Yoksa hep böyle geri ve ezik kalırız (M.Kemal Atatürk)
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi