Emre ÖZDEMİR "Ah Bir Anlayabilseydin"

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 15 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Emre ÖZDEMİR "Ah Bir Anlayabilseydin"

Ah bir anlatabilseydim sana , sana olan sevgimi Ah bir anlayabilseydin beni
yıkardım dünyaları işte ozaman tüm dünyayı boğardım bir kaşık suda Ah Bir anlatabiseydim sana , seni ne kadar sevdiğimi Ah Bir anlayabiseydin içimdeki sevgimi Unuturdum herşeyi Bir sen olurdun bende sen olurdun her hücremde Ah Bir anlatabilseydim sana , Şu Gözlerimdeki yaşın sebbebini Ah Bir anlayabiseydin Beni , Sen diye çırpınan bu yüreği Her aklıma gelişinde dolmazdı gözlerim. Susmazdı sen diye çağırışan dilim Ah Bir anlatabilseydim sana , Benimde bir kalbimin olduğunu Ah Bir anlayabilseydin , Bu kalbin sana vurulduğunu Aşardık ozamn herşeyi ,biz neşe yazardık kader dedikleri şu hüzün dolu defteri Ah bir anlatabilseydim , dilimin değil , kalbimin sana söylediğim her sevgi içeren sözün sahibi Ah bir anlayabiseydin , Kaybettiğin şeyin sadece ben olmadığını Çıktım işte o Yoğun yerim olmayan hayatından Bin yılda bir gecen yıldız gibi geçtim kaydım avuçlarından Ah bir anlatabilseydim sana , Beni bu kadar nasıl incittiğini Ah bir anlayabilseydin, Deli gibi seven birine arkadaşız denemeyeceğini

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Emre ÖZDEMİR "pİŞMANDA dEĞİLİM" BluE_CrY 0 1.639 11-09-2009, Saat: 20:08
Son Yorum: BluE_CrY
  Emre ÖZDEMİR "Sürgündür o " BluE_CrY 0 1.840 22-06-2009, Saat: 15:46
Son Yorum: BluE_CrY
  Emre ÖZDEMİR "gidiyorum" BluE_CrY 3 2.503 29-01-2009, Saat: 21:15