Erkeklerin Ağzından Yemek Tarifi (Dikkat kopartir :D)

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.65/5 - 31 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Erkeklerin Ağzından Yemek Tarifi (Dikkat kopartir :D)

O kadar güzel yemek tarifleri var ama bir teşşekkur yok hem buradaki bilgileri bilmeyen yemek yapmaktan anlamayan bir çok kiza faydali olduğu halde....
[Resim: emegesaygifj8bg3.gif]

ben yemeğin alasını yparım bilmeyenler teşekkür etsinler banane 14 demiyorum teşekkür edyorum neden dersen çok güldüm de ondan bekar erkekler nasıl hala hayatta bi türlü anlamıyorum bu yemeklerle malum insan pek fazla hayatta kalamaz 14
Bul

Bak bende buna gülerim en iyi aşçılar erkeklerden tek fark ayni yöntemleri geliştirmişler sadece...14
Hem ünideyken yemek yapan kizlarida biliyoruz dil iyileride var ama kötüsü erkeklerden beter 14
Yeni evlenenleri ele alirsak denek kocalari sayasinde bir zaman sonra yemeğin alasini yaparim diye yaziyorlar işte ( Bazilari önceden öğreniyor onlara lafim yok 14 )
[Resim: emegesaygifj8bg3.gif]

( Bazilari önceden öğreniyor onlara lafim yok 14 ) işde ben onalrdanım bana laf etme küserim bak
Bul

en ıyı ascılar erkeklerdır dogru ornek babam hep aranan bı ascı ama hıc ben ıyı bı kadın ascı duymadım ben hep erkekler erkekler neden dısarıda yemek yıyo sımdı daha ıyı anlamak laızm ama su var annemızın yemegını hep ozlerrın y a benım canım gürcü pancarı cektıy a bıde keşkek olsa iyi giderdi ya

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  erkeklerden yemek tarifleri 2 mustafa 0 1.314 18-09-2008, Saat: 5:10
Son Yorum: mustafa
Icon12 Kızların Yalanları(Beyler dikkat) BirolAkDAS 3 2.301 04-07-2008, Saat: 16:28
Icon6 Aldatan erkeğin Dikkat etmesi gerekenler!!! BirolAkDAS 1 1.738 04-07-2008, Saat: 15:58
Son Yorum: BirolAkDAS
M08 yemek haberleri athenakolikdevrim 1 1.697 27-09-2007, Saat: 1:21
  erkeklerin anlatmak istedikleri ama aslında anlatamdıkları -mimi- 6 6.112 15-09-2007, Saat: 20:16
Son Yorum: BirolAkDAS

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi