Evlilik Şirketi -

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.85/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Evlilik Şirketi -
#1

Evlilik Şirketi- Bekir Yıldız

Evliliklerinin 9. yıldönümünü kutluyorlardı o gece...Pencerenin dışında koşarcasına yağan kara bakarak şarap içtiler gece boyunca... Geceyarısına iki dakika kala adam bir teklifle çıkageldi:

"-Gel 10. yılımıza güç bir şeyi deneyerek başlayalım" dedi: "Bugüne dek gizlediğimiz her olayı, düşündüğümüz her şeyi anlatalım birbirimize... Var mısın..?"

"-Varım" dedi kadın...

Yelkovan, geceyarısıyla buluştuğunda başla dılar.

Daha ilk 5 dakikada, çocukluk aşklarını, ilk cinsel deneyimlerini anlatırken, öyle şeyler söyledi ki adam, kadın dayanamadı.

"-Sus... Keşke başlamasaydık" dedi.

Işığı açıp biraz ara verdiler. Pikaba bir 45'lik koyup dansettiler. Henüz yolun başındalardı: "Bu gece olmazsa bir daha deneyemeyiz" de yip yeniden başladılar.

İlk genelev ziyaretinden sözetti adam; kadın ilk mastürbasyonunu anlattı. Konu, kızların "mühürlerini" evliliğe yatırım için saklamaları na gelince gölgelendi sohbet...

Kadın yüreğinde bir şeylerin yıkılıp ufalandı ğını hissetti. Aralarındaki buzlar çözülmüş, an cak bu kez de sele kapılıp akmaya başlamışlar dı. 9 yıldır yanyana, ama birbirlerinden haber siz yaşadıklarını farkettiler. İlk kez gerçek an­lamda tanışıyorlardı. Korktular, ama "dürüst lük oyunu"nu sürdürdüler.

Laf gizli ilişkilerden açılınca:

"-Keşke kadınlarla yatamayacak kadar güç süz bir erkek olsaydım. Hatta alt başımı kesip fırlatsaydım, özgür olabilecek miydim o za man" diye sordu adam: "Kıskanmazdın değil mi, belki de daha mutlu olurdun? Özgürlü ğüm alt başıma bağlı değil mi..? Yaşama umu dum hep onda asılı..?"

"-İğrençsin... rica ederim sus..." dedi ka dın...

Deştikleri yara kanamaya başladı.

Adam, kapısını çaldığı yasak evleri hatırladı. "Her kadın, kocasını gitmez bilir böyle yerlere" dedi, "Peki kimler gidiyor öyleyse..? Şu kentte binlerce kadın var herkesin karısı olmuş. Çev remizde en dürüst bildiğin birisini sor bana..?"

Bir isim verdi kadın... ürperdi; gülünce koca sı...

Sohbet koyulaştıkça evlilikleri ilmek ilmek çözülüyordu adeta...

"-Bitmedi" dedi adam... "daha da iğrenç şeyler var, sana anlatmak istediğim... Biliyor musun, seni öperken filmlerde, dergilerde, so kaklarda görüp beğendiğim öteki kadınları öpüyordum... Hele göğüslerin, bacakların..."

Durdurdu kadın; kocasının kafasının içinde gezdirdiği haremine şaşarak... "Ne olur daha ileri gitme" diye yalvardı, "...temiz bir yerlerim kalsın bedenimde bana..."

Ellerini kocasının avucunda ısıtmayalı yıllar olduğunu farketti o an... Babasının cenazesin de o kadar yakınlaşmışlardı en son... Belki ye ni bir cenazeye kadar beklemeleri gerekecekti.

"-Senin aradığın güvenmek değil, sığınmak" dedi adam; "İnsanlar bir araya gelince, iki ola cağına azalıyor, küçülüyor nedense..."

"-Evlenmeseydin öyleyse" diye diklendi ka dın... "Ben de pişmanım evlendiğime... Bile mezdim sonunun böyle olacağını... Öylesine mutlu insanlar vardı ki çevremde..."

"-Güzel bir gardrop gibi... arkası uydurma bir tahta parçasıyla kapatılmıştır. Gardrobu sa tarken sırtını döndürmezler hiç... Sen de dışa rı çıkarken sarkmış karnını korselerle toparlı yorsun, ama evde kirli kombinezonun sarkıyor eteklerinden..."

Sabah oluyordu; sustular...

"-Boşver" dedi adam, "İki kişilik şirketimiz iyi gidiyor. Zamanla dörde çıktık. Aramızdaki ko puklukları onların eti kemiğiyle besledik."

Kadın, karnındayken parça parça leğene atı lan öbür çocuklarının hesabını sordu:

"-Nasıl yaşayacağım şimdi" diyerek bir kol tuğa yığıldı.

"-Yaşamaya zorunluyuz" dedi adam. "En azından dürüst olabilme umuduna sahibiz şimdi; hiç olmazsa birbirimize karşı... Var mı sın?"
Cevapla
#2

Sağolasın
Cevapla
#3
Icon12 

Çok güzel bir yazı aynen katılıyorum buna.Hayatta bir şirkettir aslında birbirinin arkasından kuyusunu kazarken yüze karşı güler anlaşılmasın diye.Dürüst diye bildiklerin hakkında duyduklarından sonra vaybe dedirtir insana, hiçde öyle birisi değildi ama işte ta kendisi biz bilmiyormusuz.Lafa bağlanir sonrada insan oğlu çiğ süt emmiş, şeytana kanmiş vs vs...Zordur gerçek yüzü açıkta gezmek.Herşey köprüyü geçene kadardır.Acı ama gerçek
[Resim: emegesaygifj8bg3.gif]
Cevapla
#4

bunu sadece evliliklerde değil sevgilimilede yaşadık onu öperken başkalarını öptük başkalarıyla seviştik bu erkeklerin içindeki hayvandan gelen bi dürtüydü. kadınlarında aynı şeyi düşündüğünü tahmin ediyorum... ilişkilerde belli bi zamandan sonra eksilmeler başlıyor. başkalrını arama isteği işte o zaman başlıyor. gerçeklerse bizi korkutuyor bence o yazıda kadının anlatmadığı çok şey var olmalı o anlamda eksik bi yazı sadece erkekler tü kaka değil... paylaşımın için teşekkürler...
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi