Genç avukata çılgın aşık kurşunu

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.23/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Genç avukata çılgın aşık kurşunu
#1

Sevdiği kadının evini bastı!
Tekirdağ'da arkadaşlık tekliflini kabul etmeyen Avukat Başak K'nin yaşadığı evi basan Güher K., bir kez daha ret cevabı alınca belindeki silahı çekerek kurşun yağdırdı. Güher K.'nın ?Ya benim olacaksın ya da kara toprağın' dedikten sonra sıktığı kurşunların isabet ettiği avukat ile evde bulunan babaannesi yaralandı. Durumu ağır olan Avukat Başak K., İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.
Tekirdağ'da zeytin ticareti yapan 26 yaşındaki Güher K., bir arkadaşının icra davasında 1 yıl önce avukatlığını yapan 28 yaşındaki Başak K. ile tanıştı. Tanışmanın ardından Başak K.'ye aşık olan Güher K. duygularını geçen ay Başak K.'ye açtı. Ancak Başak K., Güher Güher K.'nin teklifine olumsuz yanıt verdi. Aşkından vazgeçmeyen Güher K. ise her fırsatta Başak K.'ye teklifini yineledi.
Tekirdağ Yüzüncü Yıl Mahallesi Nisan Sokak üzerinde bulunan İnaler Apartmanı'nın 2. katındaki daireye dün gece saat 22.00 sıralarında gelen Güher K., Avukat Başak K.'nin kapısını çaldı. Anne ve babası evde olmayan ve babaannesi 76 yaşındaki Nazife K. ile oturan Başak K. kapıyı açtığında karşısında Güher K.'yi görünce şaşkına döndü.
Apartman içinde Başak K.'ye duygularını tekrar anlatan Güher K., yine olumsuz yanıt alınca çılgına döndü ve belindeki tabancayı çıkararak, ?Ya benim olacaksın ya da toprağın' dedikten sonra ateş etmeye başladı. Çılgın aşığın silahından çıkan 6 kurşundan 3'ü Başak K.'nin vücudunun çeşitli yerlerine isabet etti. Silah sesi üzerine torunun yanına koşan babaanne Nazife K. de sağ bacağından tek kurşunla yaralandı. Güher K., olay sonrası apartmandan koşarak kaçtı.
Silah sesleri üzerine dışarı çıkan komşular avukat ve babaannesini kanlar içerisinde buldu. Komşular polis ve sağlık ekiplerine haber verirken, olay yerine gelen sağlık ekipleri avukat ve babaannesini ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sol el, kasık ve bacağından yaralanan ve iç kanaması bulunan Küçükgüven, yapılan ilk müdahalenin ardından İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. İç kanaması durdurulamayan avukatın hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirildi.
Bacağından tek kurşunla yaralanan babaannenin sağlık durumunun ise iyi olduğu belirtildi. Polis ekipleri, olay sonrası kaçan Güher K.'yi arama çalışmalarını sürdürüyor.
Zar Atmam Şansa İnanmam Ortada Bir Şans Varsa Onuda Ben Yaratırım...
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  300 yıllık bulmacayı 16'lık genç çözdü asi cafe 0 2.599 31-05-2009, Saat: 10:00
Son Yorum: asi cafe
  Cinlere meydan okuyan çılgın Türk asi cafe 0 1.625 30-01-2009, Saat: 11:05
Son Yorum: asi cafe
  Aşık eden hap bulundu! asi cafe 0 1.632 09-01-2009, Saat: 15:24
Son Yorum: asi cafe
  Üzerine kale direği düşen genç öldü! asi cafe 0 1.629 27-12-2008, Saat: 12:01
Son Yorum: asi cafe
  Genç kıza sevgilisinden tecavüz tuzağı! asi cafe 0 4.191 17-12-2008, Saat: 10:44
Son Yorum: asi cafe

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi