Fırtına Antalya'yı vurdu

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1.94/5 - 17 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fırtına Antalya'yı vurdu
#1

16 yaşındaki bir genç denize sürüklenerek kayboldu..

Antalya'da etkili olan yoğun yağış ve fırtına nedeniyle limanın açığında demirli bulunan bir kuru yük gemisi, halatının kopması nedeniyle kıyıya sürüklendi.
hepimizbiriz muhabirinin aldığı bilgiye göre, etkili fırtına ve yağış nedeniyle Antalya Serbest Bölge Limanı açığında demirli bulunan İngiliz bayraklı Kingstown adlı kuru yük gemisi, halatının kopması nedeniyle kıyıdaki Balıkçı barınağına sürüklendi. Mürettebatın da içinde bulunduğu geminin barınağın çevresindeki beton bariyerlere hafif şekilde çarptığı görüldü.
Gemi yakınındaki balıkçı tekneleri uzaklaştırılırken Liman Başkanlığı ekipleri tedbir aldı.
Müdahale yapılmayan kuru yük gemisi bir süre sonra mürettebatın çalışması ve bir römorkörün yardımıyla yeniden açığa çekildi.
Öte yandan, limanın açığında bulunan 4 geminin de fırtınanın etkisiyle demir taradığı ve bir süre başıboş kaldığı bildirildi. Bu gemilerin sürüklenmedikleri ve tehlike yaratmadıkları bildirildi.
Öte yandan fırtına nedeniyle bazı balıkçı teknelerinin de birbirine çarparak hafif hasar gördükleri belirtildi.
Liman Başkanlığı yetkilileri fırtınanın etkisinin azalmaya başladığını bildirdiler.
BİR GENÇ DENİZDE KAYBOLDU
Bu arada, fırtınanın etkisinin artırdığı saatlerde Konyaaltı sahili çevresinde bulunan 16 yaşındaki bir gencin denize sürüklenerek, kaybolduğu bildirildi.
Yanında bulunan arkadaşının ihbarı üzerine polis ekiplerince sahilde, Deniz Polisince de denizde yapılan aramalarda ismi öğrenilemeyen gencin bulunamadığı bildirildi. Genci arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.
Öte yandan, Su taşkını sonucu Antalya-Kemer yolundaki Sarısu mevkinin ulaşıma kapandığı, yol açma çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
KORKUTELİ YOLU AÇILDI
Antalya-Korkuteli kara yolu ise yağışın etkisini azaltmasıyla birlikte ulaşıma yeniden açıldı.
Yoğun yağış nedeniyle sel sularında bir süre mahsur kaldığı bildirilen otomobil ve sürücülerin iş makineleriyle bölgeden kurtarıldığı bildirildi.
Bölge Trafik Şube Müdürlüğü yetkilileri sel suları nedeniyle yolda bozulmalar meydana geldiğini, bazı kesimlerde ulaşımın kontrollü olarak verildiğini bildirdi.
Zar Atmam Şansa İnanmam Ortada Bir Şans Varsa Onuda Ben Yaratırım...
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yağmur İstanbul'u vurdu asi cafe 0 1.306 21-12-2008, Saat: 12:53
Son Yorum: asi cafe
  Eşini ve kızını pompalı tüfekle vurdu! asi cafe 0 1.206 17-12-2008, Saat: 10:56
Son Yorum: asi cafe

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi