09-05-2008, Saat: 16:47
(Son Düzenleme: 12-10-2008, Saat: 0:01, Düzenleyen: arachnanthe.)
Ya arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz?? Anket açmıyorum herkes kendi düşüncesini söylesin istiyorum. Yani şöyle Hüseyin Üzmez denen adam belki suçsuz bulunacak henüz bilmiyoruz tabiki... Ama bu adamın Vakit gazetesi yazarı olduğunu ve 14 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel taciz iddiasıyla tutuklandığını, 78 yaşında olduğunu bir zaman önce karısını boşayıp 22 yaşında bir kızla evlenmiş olduğunu felan medyada görmüş olduğunuzu varsayıyorum. Bu adamın her fırsatta şeriat rejimi isteğini dile getirdiğini ve içimde bir şeytan var sözlerini anımsatarak sizlerin düşüncelerini merak ediyorum. Çünkü haber portallarında insanların haberlere yaptıkları yorumları görüyorum ve canım sıkılıyor seviyesizce eleştirenlerden mantıksızca savunnanlara kadar....
Bu din kisvesi altında insanlara hertürlü suçlamayı reva gören, herkese ahlak namus dersi veren dinci yazar çizer siyasetçi kesiminin bastırılmış duygularının nasıl bir insanlıktan çıkarıcı acayip bir psikolojik yıkım yaratttığının en iyi örneği bence.... Hani bir zamanlar bir Müslüm Gündüz-Fadime Şahin vak'ası vardı.... Hatırlarmısınız bilmem... Sonra Adnan Hocanın motorları felan.... Şimdi de çocuk istismarı.... Ya utanıyorum ben bu Türk Toplumunun ne toplumsal yapısına ne tarihsel gelişimine uymayan birşey.... Biz bu değiliz inanmak istemiyorum.. Bu ahlaksızlar ne müslüman ne Türk ne de İNSAN olamazlar......din istismarcısı gizli sapıklardan Allah hepimizi çoluğumuzu çocuğumuzu korusun diyorum...
İleride halkımızın,bunca ibret verici tecrübeden sonra gerçek dindarlarla din tüccar ve aktörlerini birbirinden ayırdedeceğini ümid ederim. Yoksa hep böyle geri ve ezik kalırız (M.Kemal Atatürk)