HepimizBirizi nasıl buldunuz

Anket bizi nerden buldunuz
googlede arama yaparken
arkadas tavsiyesi
radyo reklamı
diğer sitelerden ( belirtin lütfen )
tesadüfen
[Anket Sonuçlarını Göster]

Hatırlatma: Bu anket genel bir ankettir. Diğer kullanıcılar sizin hangi seçeneğe oy verdiğinizi görebilirler.
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.27/5 - 26 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HepimizBirizi nasıl buldunuz

forumda geyıgı azalttık mı kımse kalmıyor forumda bızde zamanında paylasım dedık ama ben geyıkden sorumluyum burda
ondan dolayı dıger branslar benı ılgılendırmıyor ben sıte oturaklı olsun dıye geyiği kestim uye azaldı ondan dolayı en işlek bir sitede bile geyik olmassa zaman gecmıyor ye gelmıyor

her türlü fikir öneri ve eleştiriye acıgız tarafsız olmak kaydıyla. uzun zamandır siteyi incelediğinizin farkındayım aslında yaptığınız yorumunda farkındayım fakat sizinde dediğiniz gibi forum emek işi ekip ve gönül işi

Arkadas tavsiyesi uzerine geldim. Ilk geldigimde 87 uye falan vardi site alt yapi calismalari devam ediyordu gunluk 8 uye online oluyordu. Geceleri kimse kalmiyordu 3-5 ziyaretci disinda. Gunluk kim ne yazcak ne okunacak diye merak ediyordum. Konu basliklari cok yorumlar ise azdi. Katkimiz olsun dedik haliyle bir iki seyde biz yazdik kimi yerde kopya yaptik kimi yerde kedi yorumumuzu. Yaklasik bir sendedir gelmiyordum, geldim bi baktim haliyle uye sayisi cogalmis forum nerdeyse dolmus her konunun altinda yorum dolmus online uye sayisi artmis. Site sekillenmis radyo sohbet yeri meydana getirilmis e haliyle fazla zamanimiz yok yoksa bu corbaya bizimde katkimiz olsun derdik.
Guzel birliktelikler ve guzel calismalarinizin devami dilegiyle bu aralar izleyici modundayim. ;)))

hande tavsiye etti ama çok güzel valla beğendim yani

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi