Kereviz

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.2/5 - 15 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kereviz
#1

Kereviz(Ege Usulü)

Servis (Kaç Kişilik): 4
Tek Kişilik Servis Kalorisi: belirtilmemiş
Hazırlama Süresi: 25 Dk.
Zorluk Derecesi: Kolay


Gereçler:
1 Kilo Kereviz (Yapraklı)
5 Orta Domates
1 Demet taze Soğan 1/2 Çay bardağı Zeytinyağ
1 Çay Kaşıgı Tuz
1/4 Çay Kaşıgı Karbiber
1 Çay bardağı içme suyu
Yapılışı:
Kerevizlerin yapraklarını ayıklayıp bol su işe yıkayın, kerevizlerin beyaz kısımlarını soyun ve istediginiz büyüklükte doğrayın. Soganları soyup yıkayın. Domateslerin kabuklarını soyup ince ince doğrayın. Kervizleri, yapraklarını, yeşil yerleri ile birlikte taze soganları, domatesleri, yağı, tuzu, karabiberi ve suyu bir tencereye koyun. Çok kısık ateşte kaynadıktan sonra 10 dakika daha pişirin.

[Resim: 7903atamizindeyizby5hs7ii4.jpg]

“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
Bul
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi