13-08-2011, Saat: 13:58
Malzemeler :
- 1 Kg.Mezgit
- 2 Tane Soğan
- 2 Tane Patates
- 2 Tane Sivri Biber
- 1/2 Maydanoz
- 1 Su Bardağı Bezelye
- 150 Gr.Mantar
- 1 Tane Limon
- 4 Tane Defne Yaprağı
- 2 Diş Sarımsak
- Tuz
- Pulbiber
- Patates,soğan,biber,domates halka halka doğrayın.
- Balığın pişirileceği tepsiye malzemenin bir kısmını döşeyin.
- Bezelye,limon,mantar,maydanozun da yarısını tepsiye yerleştirin.
- Temizlenip fileto haline getirilmiş balığı malzemenin üzerine yerleştirip kalan malzemeyi balığın üzerine dizin.
- Maydanoz,limon,pulbiber,defne yaprağını en son ekleyip 1 Çay bardağı suya tuzu da ekleyip balığın üzerinde gezdirip 170 derece fırında 1 saate yakın pişirin.