"Millet için çoluk çocuğumuzu ihmal ettik"

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.71/5 - 24 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Millet için çoluk çocuğumuzu ihmal ettik"
#1

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, millet için federakene çalıştıklarını söyledi.
Bakan Çelik, "Gecemizi gündüzümüze kattık, çocuğumuzdan, çoluğumuzdan, aile yaşamımızdan fedakarlıkta bulunduk. Ama millete hizmetten bir adım geri durmadık, durmayacağız." dedi.
Partisinin belediye başkan adaylarının katılımıyla Osmangazi Belediyesi tarafnıdan restore ettirilen Tuzpazarı Çarşısı'nın açılışına katılan Bakan Çelik, Türkiye'yi de etkisi altına alan ekonomik krize diğindi. Krizin dış kaynaklı olduğunun altını çizen Bakan Faruk Çelik, "Düşünebiliyor musunuz, fabrika kuruyorsunuz, bir şeyler üretiyorsunuz. Ama ürettiğiniz malı alacak devlet 'Ben bu malı almıyorum' diyor. 'Alamıyorum' diyor. Yani, üretilen malın satılamadığı, pazarın daraldığı, talebin azaldığı bir dünya ile karşı karşıyayız. Mal üretimi düşünce de istihdama olumsuz olarak yansımalar başlıyor. Dünya bu felaketi yaşıyor. Dünya, eylül ayından beri bu felaketle boğuşuyor. Kasım ve aralık ayı itibarıyla bize yansımalarının olduğunu hepimiz biliyoruz, hepimiz farkındayız. Aile yapımız, her türlü olumsuzluklara direnci ortaya koyacak durumdadır. Bizim dışımızdaki ülkelerde vatandaş 18 yaşına geldi mi, ne anne var, ne baba var, ne de dayanışma var. Oralarda aile müessesesinin çöktüğünü görüyoruz." dedi.
Hükümetin icratalarını da anlatan Bakan Çelik, Türkiye'nin dört bir yanında gereken ne varsa yaptıklarını söyledi. Bakan Çelik, "Şehirleri duble yollarla birbirine bağladık. 6 yıl öncesinde hayal bile edilemeyecek çalışmalar gerçekleştirdik. Vatandaşın 300 TL taksitle ev alabileceği aklına gelebilir miydi? Gelmezdi. Ama şimdi 350 bin vatandaşımız, 300 TL'lik taksitle ev sahibi olma imkanına kavuştu. Bunlar AK Parti sayesinde oldu. Bunlar milletten gücünü alan iktidar sayesinde oldu. Birçok unsur bizi paçamızdan çekmeye devam etti. Olup bitenleri görüyorsunuz. Kazılan yerlerden çıkan silahları görüyorsunuz. Türkiye'de neler olmuş, neler bitmiş... Bir taraftan paçamızdan çekmelerine rağmen diğer taraftan hizmeti aksatmayarak, canla başla çalışmalarımızı sürdürdük. Milletin vermiş olduğu oyu helal ettirmek önemlidir. Size açık ve net söylüyorum. Gecemizi gündüzümüze kattık, çocuğumuzdan, çoluğumuzdan aile yaşamımızdan fedakarlıkta bulunduk. Ama millete hizmetten bir adım geri durmadık. Herkese karşı, bütün vatandaşlarımıza karşı hesap vermeye hazırız.'' diye konuştu.
Bakan Çelik ardından, Gökdere Kültür Merkezi'ne geçti. Burada kısa bir süre dinlenen Bakan Çelik, Altınceylan Tesisleri'ndeki Eğridereliler Derneği'nin geleneksel yemeğine katıldı.
Zar Atmam Şansa İnanmam Ortada Bir Şans Varsa Onuda Ben Yaratırım...
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi