NOS (Nitrous Oxide System)

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.71/5 - 21 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NOS (Nitrous Oxide System)
#1

Bir motordan en fazla guc artisi NOS ile saglanir. Calisma prensibi cokbasit olan NOS, otomobilin herhangi bir yerine monte edilen tuplekontrol ediliyor.

Tup baglantilarla, istenildiginde motorunyanma odasina yakit ve havanin yaninda "nitroues oxide" gazi veriyor.Bu gazin sogutucu etkisi, genlesme katsayisini dusuruyor ve yanmaodasina normalin cok ustunde miktarda oksijen dolmasina neden oluyor.Bu sayede yakit daha iyi yaniyor, patlama cok daha siddetligerceklesiyor ve guc artiyor.

Kiti bir tup, butonlar ve motorici baglanti aparatlarindan olusan NOS'u aktif hale getirmek tupunvanasi, ardindan iceride bulunan ana kumanda dugmesi aciliyor, gazpedalinin altinda bulunan buton, gaza tam basilmasi halinde aktif halegeliyor ve "nitroues oxide" gazi yanma odasi icine pompalaniyor.

Sahipolduğu potansiyel gücün hepsini verebilecek olan bir motorla ilgiliopsiyonları göz önüne almak zorunda olduğunuzda; nitro oksidin sizeverebileceği kapasitede hiçbir benzerinin olmadığını görürsünüz. Nitrosistemine herbir beygir gücü için bir dolar esasıyla bakarsanız,NOS’dan alınan bir nitro sisteminin kıymetli yatırımızın herbir dolarıiçin en büyük değeri temin ettiğini göreceksiniz. Yıllar boyunca varolan tecrübelerimiz sadece birkaç saat içerisinde 50 ila 500 beygirgücü ilave etme yeteneğine sahip ürünlerimizden performansçılar veyarışçılar gibi çoğunluğun etkilendiğini bize ispatlamıştır.Uygulamanız için doğru sistemi dikkatlice seçmek suretiyle sedece NOSsisteminizi harekete geçirerek motorunuzun hacmını iki katınaçıkartmayla mukayese edilebilecek bir performans artışı ve güvenlikfaktörü yönünden emin kılınmış olacaksınız.
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi