Ninja Kaplumbağalar ( TMNT )

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.63/5 - 16 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ninja Kaplumbağalar ( TMNT )
#1

NİNJA KAMPLUMBAĞALAR
 
Orjinal Adı: TMNT

Yönetmen: Kevin Munroe
Seslendirenler: Chris Evans, Sarah Michelle Gellar, Mako, Kevin Smith, Patrick Stewart, Laurence Fishburne

Senaryo: Kevin Eastman, Peter Laird, Kevin Munroe
Sanat Yönetmeni: Simon Murton
Müzik: Klaus Badelt
Kurgu: John Damien Ryan
Tür: Animasyon - Macera
Süre: 104 Dk.
Yapım: 2007 - ABD
Dağıtımcı: Medyavizyon  www.Medyavizyon.com.tr

Gösterim tarihi: 23 Mart 2007

Resmi Web Sitesi:  www.ninjakaplumbagalar.com

Konu: New York’ta garipolaylar yaşanıyordur. Hızla oradan oraya sıçrayan gölgeler, ortayaçıkan garip yıldız haritaları ve şehre saldırılar düzenleyen yaratıklarherkese korku salmıştır. Acaba zengin endüstri imparatoru MaxWinters’ın bu işlerde parmağı var mıdır?

Son maceralarında düşmanları Shredder’ı öldürdükten sonrabirbirlerinden kopan NİNJA KAPLUMBAĞALAR, hayatlarını kazanmak içinayrı ayrı yollara sapmışlardır.

Leonardo, ustaları Splinter’ın isteği üzerine bir dünyaturuna çıkmış, ancak bilinmeyen bir yerde inzivaya çekilerek geridönmemiştir. Raphael gece olduğnda adi suçluların peşine düşen başınabuyruk, maskeli bir kahramana dönüşmüştür. Michaelangelo partilerdeçocukları eğlendirmeye başlamış, Donatello ise bir teknik destekhattında çalışmaya başlamıştır.

Tüm bunlar olurken, usta Shredder New York’ta geripolayların başgösterdiğini fark eder. Bir teknoloji şirketinin sahibiolna zengin iş adamı Max Winters, antik çağlardan kalmış bir orduyutekrar hayata geçirip tüm dünyayı ele geçirmeyi hedeflemektedir.Üstelik, kaybettiği ustası Shredder’ın izinden giden Karai ve FootKlan’ın da desteğini yanına almıştır.

NİNJA KAPLUMBAĞALAR; tekrar bir araya gelip kötülere karşıtek yumruk halinde savaşabilmesi için, eski dostları April ve CaseyJones’un da desteğine başvuracaktır.
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi