Okmeydanı'nda ses bombası patladı

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.53/5 - 19 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Okmeydanı'nda ses bombası patladı
#1

Patlamada 1 çocuk yaralandı
Okmeydanı'nda çöp yığını arasına konulan ses bombası büyük bir gürültü ile patladı. Patlamada olay yerinden geçen bir çocuk bacağından yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, olay, dün akşam saat 20.30 sıralararında Okmeydanı Fatih Sultan Caddesi BİM marketi önünde meydana geldi.
Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından market önündeki çöp yığını arasına bir paket içersinde bırakılan ses bombası büyük bir gürültü ile patladı. Patlama sırasında olay yerinden geçen Cihat Çakıroğlu (17), bacağına şarapnel parçası isabet etmesi sonucu yaralandı. Yaralı çocuk, olay yerine gelen ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Patlama sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Patlamanın meydana geldiği çöp yığını patlama sonrası yanmaya başladı. Yangını olay yerindeki polisler yangın söndürme tüpü ile söndürdü.
Patlama sesini duyan vatandaşlar olay yerine toplandı. Patlamanın meydana geldiği caddeyi trafiğe kapatan polis ekibi olay yerini güvenlik çemberine aldı.
Patlamayı gördüğünü söyleyen bir vatandaş, "Büyük bir gürültü ile patlama meydana geldi. Patlama sesi ile irkildik. Bir çocuğun ayağına şarapnel parçası isabet etmiş. Olay yerine gelen ambulans çocuğu götürdü. Bombayı koyanı görmedik." diye konuştu.
Marketin güvenlik kamerasını inceleyen polis ekibi, olayın faiilerini bulmak için çevrede geniş çaplı soruşturma başlattı.
Zar Atmam Şansa İnanmam Ortada Bir Şans Varsa Onuda Ben Yaratırım...
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  MARDİN'DE 33 EL BOMBASI BULUNDU asi cafe 0 1.483 06-02-2009, Saat: 17:40
Son Yorum: asi cafe
  Okmeydanı'nda ikinci patlama son anda önlendi asi cafe 0 1.421 02-02-2009, Saat: 10:40
Son Yorum: asi cafe
  Muğla'da bomba patladı: 1 ölü asi cafe 0 1.290 18-12-2008, Saat: 12:36
Son Yorum: asi cafe

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi