Operatörlerin tablet savaşları

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.3/5 - 23 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Operatörlerin tablet savaşları
#1

Turk Telekom'un Motorola Xoom'una Turkcell 3 tabletle cevap verdi

[Resim: detufp.jpg].

Devir tablet devri; taşıması kolay, cep telefonundan marifetli bu compakt bilgisayarlar gittikçe modern çağın vazgeçilmezi haline geliyor.

Bunun farkında olan operatörler de müşterilerini cezbetmek için tablet bilgisayar içeren kampanyalar sunuyor.

Geçen ay Motorola Xoom kampanyası ile dikkatleri çeken Türk Telekom, Cem Yılmaz'ın oynadığı reklam filmi ile tüketici üzerinde istediği etkiyi yaratmıştı. Android 3.0 platrofmunu kullanan, 10.1 inçlik ekrana sahip Motorola Xoom bir tabletten bekleneni fazlasıyla veriyor. Testler sırasında gerek performansı, gerek bağlantı hızı ile çok başarılı bulduğumu söylemeleliyim. Beni en çok etkileyen ise görüntü kalitesi ve çözünürlük oldu. Özellikle bu bakımdan Motorola Xoom seyahatlerde film izlemeyi sevenlerin gözdesi olmaya aday. Xoom'un 1 GB'lik RAM'i iPad 2'ninkinin iki katı.

Xoom'un arkasındaki 5 MP’lik kamera HD kalitesinde video çekimi yapabilirken, ön taraftaki 2 MP’lik kamerayla görüntülü sohbet yapılabiliyor. 10 saate kadar kesintisiz video oynatabiliyor. Flash destekli Xoom ile internette gezinirken herhangi bir sıkıntı yaşamıyorsunuz.

[Resim: svh2mv.jpg].

Bana göre en önemli negatif özelliği 730 gramlık ağırlığı. Tek elle tutulduğunda bir süre sonra ciddi şekilde yorulduğumu ve rahatsız olduğunuzu farkedersiniz. Elbette cihazı kendisiyle birlikte gelen destekli kılıfıyla veya masaya koyarak kullanmak mümkün ama sonuçta tabletin en önemli özelliği elde tutarak kullanmak olunca bu bakımdan bir sıkıntı yaşanacağı aşikar.

Android Market'teki 150 bini aşkın uygulamayla Motorola Xoom'da hemen her istediğinizi yapma keyfi bulacaksınız.

Turk Telekom Motorola Xoom'u aylık 55 TL'den başlayan taksitlerle, iki farklı ödeme şekliyle sunuyor; ister ev telefonu faturasına yansıtabiliyor isterseniz de kredi kartıla ödeyebiliyorsunuz.

Faturaya: 24 Ay Taksitle 3 6 Ay Taksitle
Aylık Taksit Tutarı 79TL 55TL
Toplam Tutar 1896TL 1980TL

Kredi Kartına: 12 Ay Taksitle Tek Çekim
Aylık Taksit Tutarı 139TL -
Toplam Tutar 1668TL 1630TL




TURKCELL'DEN 3 AYRI TABLET SEÇENEĞİ

Turkcell, “herkese mobil internet” stratejisi doğrultusunda, müşterilerine yeni Samsung Galaxy Tab 10.1’in yanı sıra 7 inç ekranlı HTC Flyer ve 5 inç ekranlı Dell Streak'i sunuyor

Dünyanın en ince tableti Samsung Galaxy Tab 10.1
Turkcell, 8.6 milimetrelik dünyanın en ince mobil tableti Samsung Galaxy Tab 10.1’i 15 Ağustos 2011 itibariyla hayata “dokunmak” isteyenlerin beğenisine sunuyor.

1.0GHz Çift Çekirdek işlemcisiyle Galaxy Tab 10.1 performans ve hız beklentisi olanları oldukça memnun edecek. Android işletim sisteminin son sürümü (Honeycomb 3.1) olan cihazın yüksek çözünürlüklü video kaydı, Full HD özelliği oldukça etkileyici. Adobe Flash desteğiyle internette gezinirken, görüntü kalitesiyle de film izlerken iPad'lerden daha iyi bir performans sergilediğini söyliyebiliriz.

[Resim: 29px1xk.jpg].

565 gram ağırlığındaki Samsung Galaxy Tab 10.1, sözleşmeli olarak her ay, 250 MB interneti ile ayda sadece 75 TL’ye alınabilecek. Ayrıca dileyen müşteriler 1 GB ve 4 GB’lık internet paketi seçenekleriyle de Samsung Galaxy Tab 10.1’e sahip olabilecekler. bu kadar iddialı bir cihaz hazırlayan Samsung'un rakiplerinin jest olarak verdiği kılıftan mahrum şekilde ürününü sunması hayal kırıklığı yaratıyor.



HTC Flyer

HTC Flyer, not almaya, çizim yapmaya, hatta gerektiğinde dijital dokümanları imzalamaya olanak sağlayan bir kaleme sahip. HTC Flyer, Turkcell İletişim Merkezleri’nden 24 ay sözleşmeli olarak her ay 250 MB interneti ile ayda sadece 75 TL’ye alınabilecek. 10 Ağustos’ta başlayacak kampanyada dileyen aboneler, HTC Flyer’a 1 GB ve 4 GB’lık internet paketi seçenekleriyle de sahip olabilecekler.

[Resim: 2lidj6q.jpg].

Küçük Tablet Sevenlere Turkcell’den “Küçük Dev” Dell Streak 5
Dell Streak 5,1 Ghz’lik işlemcisi ve 5 inç’lik ekranı ile uygulamalar üzerinde oldukça yüksek bir performansa sahip. Aynı zamanda 5Mp’lik kamerasıyla yüksek kalitede fotograf çekme, konuşma ve SMS alıp gönderme özellikleri ile de oldukça kullanışlı.

10 Ağustos’ta başlayacak kampanyda 24 ay sözleşmeli olarak, her ay 250 MB interneti ile ayda sadece 43 TL’ye sunulan Dell Streak 5’in yine Turkcell avantajlarıyla 1 GB ve 4 GB’lık internet paketi seçenekleri de mevcut.

[Resim: zt85r7.jpg].


Bul
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi