18-12-2008, Saat: 13:11
Viyadükten aşağı düşen çocuklardan 2'si kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
![[Resim: viya545sf4.jpg]](http://img132.imageshack.us/img132/4875/viya545sf4.jpg)
Ümraniye'de kontrolden çıkan otomobil, kaldırımdaki 3 çocuğa çarptı. Viyadükten aşağı düşen çocuklardan 2'si kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaralı diğer çocuk tedavi altına alındı. Otomobil sürücüsü, gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.
Kaza, saat 23.00 sıralarında Ümraniye Namık Kemal Mahallesi TEM Yanyol Esenevler Köprüsü mevkiinde meydana geldi. Ersin Ç.'nin kullandığı 34 EA 0701 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak kaldırımdaki Zeynel Demir (14), Taner Taşdemir (13) ile bisiklete binen Duran Demir'e çarptı. Çarpmanın etkisiyle Zeynel Demir ile Taner Taşdemir, viyadükten aşağı düştü. Kazayı gören vatandaşlar, durumu hemen sağlık ekipleri ve polise haber verdi. Yaralılardan Zeynel Demir ile Duran Demir olay yerine gelen ambulanslarla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer yaralı Taner Taşdemir ise Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı çocuklardan Zeynel Demir ile Taner Taşdemir, hastanedeki bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Tedavisi devam eden Duran Demir'in ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kazaya karışan otomobilin sürücüsü, polis ekiplerince gözaltına alınarak Ümraniye Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü.
Zar Atmam Şansa İnanmam Ortada Bir Şans Varsa Onuda Ben Yaratırım...