Oyun için para harcamanıza gerek yok

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.16/5 - 19 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oyun için para harcamanıza gerek yok
#1

Oyun için para harcamanıza gerek yokİşte internetten ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve sınırsızca oynayabileceğiniz oyunlar...
[Resim: bmw3kalddd.jpg]
Sadece parayla satılan oyunlar iyidir diye bir kural yok. İşte en iyi ücretsiz oyun alternatifleri.

İsterzorlayıcı strateji oyunları, komik zıpla ve koş maceraları olsun,isterse de heyecanlı yarış oyunları olsun: Mağazalarda yüksek fiyatasatılan oyunların ücretsiz alternatifleri de var. CHIP Online siziniçin en sıcak ücretsiz oyunları iki bölüm altında bir araya getirdi.Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre bahsi geçen tüm oyunları ücretsizolarak indirebilir ve sınırsızca oynayabilirsiniz. İyi eğlenceler!

Koş ve Zıpla: Koşun, zıplayın, ateş edin

Bukategorinin yükselişi"Super Mario" ile başladı. İlk çıktığı zamanlarson derece barışçıl olan ve en kötü ihtimalle ateş topları ile karşılıkveren İtalyan adamımıza nazaran biraz daha vahşi olan iki adet Zıpla veKoş oyununu bir araya getirdik.


Hurrican


1990'dakiorijinal Hurrican'de olduğu gibi bu Hurrican'de de düşmanlarla doludevasa bölümlerden geçmeniz gerekiyor. Birçok öncül ve nihai boss'larıdüelloya davet ediyorsunuz.

Büyük silahlar ve güç yükseltmeleribu 18 bölümü geçmenizde size yardımcı oluyor. Zorluk derecesi üçseviyede ayarlanabiliyor. Kahramanımızı klavye, joystick veya gamepadile kontrol edebiliyorsunuz.

TAGAP

TAGAPolarak kısaltılmış olan "The Apocalyptic Game About Penguins", ikiboyutlu bir Zıpla ve Koş oyunu. Penguenin etrafındaki suratlar isetüyler ürpertici: Bir deneyden kaçma ihtimali olan Pinguin Pablo'yukontrol ediyorsunuz.
Arkadaşlarıbunu başaramadı. Şimdiyse zombi penguenler Pablo avına çıkıyorlar. Amasadece onlar değil, bilakis Pablo'nun klonu Pedro, penguenatörler vekötü Dr. Glowenko da kahramanımızın peşinde.

Silah seçeneğiniz son derece fazla: Uzi'lerden roketatarlara kadar her şey emrinize amade.

FPS: Hiç durmadan ateş edin

ÜcretsizFPS oyunları çok; fakat sadece çok azı gerçekten de tavsiye edileceknitelikte. Bizim seçimlerimiz ile sadece sanal düşmanlara karşısavaşmakla kalmıyor, online olarak arkadaşlarınıza karşı daoynayabiliyorsunuz.

World of Padman

Çocukdostu çoklu oyuncu desteği olan FPS "World of Padman", hala son dereceşık olan "Quake 3" grafik motorunu temel alıyor. Ateş etme oyunlarınınfanatiklerinin bir eseri olmakla beraber seneler süren geliştirmeçabalarından sonra ortaya çıktı.

Kahramanınızıego-perspektifinde kontrol ediyorsunuz. Toplamda 12 farklı haritamevcut ve bu haritalarda becerilerinizi botlara veya insan rakiplerekarşı kanıtlamanız gerekiyor.

Farklı oyun modları ve büyük boysu tabancası gibi ateş etme şölenini tetikleyen birçok çılgın silahmevcut. Tek oyunculu bir mod şu an için içeriğe dâhil değil, fakatyakın bir zaman içinde ekleneceği duyuruldu.

Alien Arena 2007

"AlienArena 2007" hem bilgisayara karşı, hem de ağ üzerinden arkadaşlarınızakarşı oynayabileceğiniz bir FPS oyunu. 42 harita ve 7 oyun modunda(Deathmatch, Team Deathmatch, Capture The Flag, All Out Assault,Deathball, Cattle Prod ve Duel) mücadele etme şansına sahipsiniz.

Oyunşiddetli bir şekilde "Quake 3"ü hatırlatıyor ama geliştirilmiş birmotor ve dâhili botlar sunuyor. Oyuncular bilim kurgu filmlerindençıkma 11 adet karakter arasında seçim yapabiliyor.

Yarış oyunları: Hız sınırı yok

Yerlerinizialın! Hazır... Ve tam gaz ileri! Direksiyon becerinizi gösterin ve önegeçin. İşte o zaman bitiş çizgisine ilk sırada ulaşma şansınız çokyüksek olacaktır.

BMW M3 Challenge

Kullanıcılararabalarıyla Nürburgring pistinde yarış şartları altında denemesürüşlerini tamamlayabilirler. Tek başınıza zamana karşı veya üç farklızorluk seviyesinde bilgisayar kontrollü rakiplere karşı yarışın. Onlinemodunda ise maksimum 15 oyuncuyla karşılaşabiliyorsunuz. Yarışsırasında dört farklı kamera açısı kullanma şansınız var

TrackMania Nations ESWC

Ücretsizoyun "TrackMania Nations", "TrackMania Sunrise" motorunu esas alıyorama yeni yarış arabaları ve yeni yarış pistleri ile geliştirilmiş.Önceki gibi kendi pistlerinizi oluşturabiliyorsunuz ve bu pistlerdeister çevrimdışı ister çevrimiçi olarak başkalarına karşıoynayabiliyorsunuz.

TrackMania, dünya çapında yaygın olantopluluğu sayesinde bir sonraki ESWC (Electronic Sports World Cup) içinseçildi. Ulusal elemeler nisan ve haziran aylarında, büyük final ise 27Haziran ile 2 Temmuz arasında Paris Bercy'de gerçekleşecek.

Spor: Yorulana kadar oynayın

Hareketetmekten kaçınanlar, en azından monitör karşısında biraz da olsahareket edebilirler. Bunun avantajı ise, tabii ki yaralanma riskinindevre dışı kalması.

Bowling Evolution

Bowlingoyunlarının ücretsiz PC derlemelerine pek sık rastlanmaz. "BowlingEvolution" bu açığı kullanarak başarılı çoklu oyuncu modu, bir onlinerekor puanları listesi ve alıştırma ölçütleri sunuyor.

Gerçekhayattaki bowling'de olduğu gibi 10 pini devirmek için iki atışhakkınız var. On aşamadan sonra toplam puan hesaplanıyor. Ücretsiz oyunile hem PC'ye karşı hem de maksimum dört arkadaşınıza karşıoynayabiliyorsunuz. Atışlar tamamen fare ile kontrol edilebiliyor.

Shot-Online 2007 - Season 2

Çokoyunculu golf simülasyonu "Shot-Online 2007 - Season 2"de dünyanın heryerinden oyuculara meydan okuyabiliyorsunuz. Oyuna başlamak için birkarakter oluşturmalısınız. İlk düelloya başlamak içinse öncelikle bukarakter ile alıştırma parkurlarında deneme yapmanız gerekiyor

Nekadar başarılı olursanız o kadar fazla dijital para kazanabiliyorsunuz.Ödül paralar ile yeni donanım ve kıyafet satın almayı deneyebilirsiniz.

Strateji: Zeki kafalar aranıyor

Stratejioyunları PC'deki en sevilen kategorilerden biridir. Seçtiğimiz ücretsizoyunlar çizgisel bir senaryodan çoktaktik mücadeleler sunuyor ve oyunzevkinizi arttırıyor.

Globulation

Gerçekzamanlı strateji oyunu "Globulation 2"yi geliştirenler, devam oyunundanormal strateji oyunlarının dışına çıkıyorlar. Birimlerin yapay zekâsısayesinde mikro-yönetim bölümünün tümü devre dışı kalıyor.

Meselaişçileri hammadde tasfiyesine yollama gibi her ufak detayla sizuğraşmak zorunda kalmıyorsunuz. Bu tip işlerle biriminiz sürekliuğraşıyor olacak.

Bir birimin hangi görevleri üstleneceğinionları oluştururken belirliyorsunuz: İşçiler, gözlemciler ve savaşçılararasında seçim yapabiliyorsunuz. Bayraklar ve bölgeler ile, örneğinsaldırı hedeflerini veya takas alanlarını belirleyebiliyorsunuz.

TA Spring

Stratejiklasiği olan Total Annihalation'ı temel alan "TA Spring"geliştiricileri, sonuçta yeni bir strateji oyunu ortaya çıkarmayıbaşardılar.

TA Spring'in harika grafikleri hemen göze çarpıyor:Büyük haritalar dinamik olarak değiştirilebiliyor ve ormanyangınlarının yanında dinamik ve yansımalı su efektleri sunuluyor.Bilgisayar kontrollü rakip değişken olarak scriptler üzerindenayarlanabiliyor.

"TA Spring"i tek başınıza da oynayabilirsiniz ama oyunun zevkine gerçek rakiplere karşı oynadığınızda varacaksınız.
Cevapla
#2

ayrıca premium gereken online tarayıcı oyunları ko tribalwars ikariam klansavasları ultima gibi ve bazı internet üzerinden oynanan iddaa tarzı oyunlar için ödenecek para ve premium hesapları için harcanan paraları kolaylıkla süperteklif ve benzeri reklam gösterimi, reklam maili dağıtan siteler sayesinde kazanabilirsiniz
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  internetten para kazanmanın yolu arachnanthe 0 1.976 01-06-2007, Saat: 22:54
Son Yorum: arachnanthe

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi