Pamuk Prenses Ve Yedi Paparazziler

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.95/5 - 21 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pamuk Prenses Ve Yedi Paparazziler
#1
:D 

Bir varmış bir varmış yani anlıycanız çok varmış…evvel zaman içinde kalbur saman içinde sisli memleketin,isli malikanelerinden birinde pamuk prenses adlı güzel mi güzel,endamlı mı endamlı,yere reçel dökmüş kedi gibi mahçup mahçup bakan bir prenses yaşarmış…

Fakat bu genç kız prenses olduğunun farkında bile değilmiş..
Bizim gibi yaşar,yuvalarda öğretmenlik yapar,belediye otobüsü ile işine gider,hatta indirim günleri Harrods’un önünde kuyruğa girermiş..
Bu güzel prensesi sarayın hamamında görüp beğenen büyükleri Allah’ın emri İsa’nın kavli ile pamuk prensesi kepçe kulaklı prense uygun görmüşler.kahveler içilmiş,havadan sudan konuşulmuş,’’she is de pek biitifulmuş maşallah’’türünde geyik muhabbetleri yapılmış.ve pamuk prenses o gece sisler ülkesinin kepçe kulaklı prensi ile başgöz edilmiş..prens kepçekulak’’ ben atım don camillo ile evlenicem ben onu seviyorum dediyse de babası kulağından(786 metrekare)tuttuğu gibi nikah masasına otutturuvermiş…kepçe kulaklı prensi sisler ülkesinde ‘’kırk days, kırk nights’’törenler yapılmış..
Lakin bir problem varmış..pamuk prenses kepçe prensten biraz uzunmuş..yani kepçe kulaklı prens için iki seçenek kalıyormuş…

A)pamuk prensesin ayakkabılarını giymek..

B)erkekler için yüksek topuklu ayakkabı modasının yeniden gelmesini beklemek..

Bu yüzden kepçe kulaklı prensi almış bir kompleks..doğru aynanın karşısına koşmuş. ‘’ayna ayna güzel ayna ,söyle benden güzel var mı bu dünyada’ demiş..ayna kafayı yemiş tabi..kepçe kulaklı prense bakmış bakmış. ‘’valla sana Londra telefon rehberini okusam şimdi vaktini alırım be koçum..yani moralini bozmak istemiyorum ama örneğin pamuk prenses senden güzel.’’deyince kepçe kulağın tepesi atmış.,007 james bond u çağırmış ve emir vermiş. ‘’pamuk prenses denen kadını çebuk çabuk ormana götür..onu öldür ve kalbini bana getir..bana hep vücuduma sahip olabilirsin ama kalbime asla derdi..görürsün bakalım..hı hahaha!!!..’’
007 james bond istemeden de olsa prensesi ormana götürmüş.fakat yolda nedense acıyacağı tutmuş..’’bacım,var git yoluna ben senin yerine bir ceylan öldürüp kalbini de kepçe kulaklı prense götürürüm..
o salağın biyoloji bilgisi sıfır zaten’’deyip salmış prensesi..mahzun bakışlı prenses ormanda koşarken birde ne görsün..

A)orman yangını

B)orman mühendisleri kongresi

C)bir medya kuruluşu

Evet ne alaka diyeceksiniz ama doğru şık ‘’c’’şıkkı olacaktı..prenses cıvıl cıvıl renklerle süslenmiş medya kuruluşunun içine girmiş.yedi paparaziler işe çıktıkları için o sırada evde kimse yokmuş..prenses evi derlemiş toplamış,kirlileri ve renklileri ayırarak ayrı ayrı sulara akşamdan bastırmış.sonra uyuyup kalmış.

Tecavüzcü coşkunu görüntülemek için ormanda dolanan yedi paparaziler eve dönünce pamuk prensesle dost olmuşlar.bikaç tanesi uyurken eteğini kadırarak fotoğrafını çekmek istesede dostlukları bozulmamış.come zaman go zaman kepçe kulaklı prensin tekrar aynaya soracağı tutmuş. ‘’ayna yana güzel ayna benden güzel var mı dünyada’’
ayna sinirlenmiş tabi’’ehh sıktın ama lan esat kıratlıoğlu bile senden güzel ama pamuk prensesin eline kimse su dökemez.üstelik yaşıyor’’demiş hatta pamuk prenses in yaşadığı bölgenin ayrıntılı krokisini bile göstermiş ispiyoncu ayna. kepçe kulaklu prens bunun üzerine annesinin elbiselerini alarak’’ayvacı kadın’’kılığına girmiş..sanay hizmetkarları ise buna pek anlam verememişler.prens klubeyi bulup pamuk prensese ayvayı yedirmiş..ve ayvayı yiyen pamuk prenses sonsuz uykuya yatmış..tek aresi varmış uyanması için gelip onu uyandırması..işte tam bu sırada bulmacalarda karşımıza çıkan mısır firavunu Ra nın oğlu Do ortaya çıkmış..pamuk prensesi öperek hayat döndürmüş ama yedi paparazziler’’ulan daha iki kare fotoğrafını bile çekemden karıyı nereye götürüyosun?’’diyerek peşlerine düşmüşler..
yedi paparazilerden kaçan di ve do nun alkollü olan atları bir ağaca çarpınca masalında doğal olarak sonu gelmiş..pamuk prenses e büyük bir cenaze töreni yapılmış..bütün kanallar töreni naklen vermiş..
aynı gün türkiyede kara yollarında 75 kişi,güneydoğudaki operasyonlarda ise 22 kişi hayatını kaybetmiş..

ecel gelmiş cihane,yedi paparazziler bahane..
tuhaf olay ;

beni üzen sen, teselli veren sen
kurtulmaya da çaban yok,neyinim , neden ben ?
kaçıp gitsem uzaklara, bilirim beni bulur
ne benle mutlu olur
ne bensiz huzuru bulur13
Bul
Cevapla
#2

son iki satır herseyi özetlemeye yetiyor medya maymunlarından bıktık artık
Cevapla
#3

son iki satır hepsine bedel
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi