Penis kesen kadına ceza artırımı

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.13/5 - 24 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Penis kesen kadına ceza artırımı
#1

Sevgilisinin hayatını tehlikeye soktuğu için savcılık, cezanın katlanmasını istedi.
Genç sevgilisinin penisini kesen kadın hakkında 1 ile 3 yıl arasında hapis istemiyle dava açıldı. Kadının eylemi, sevgilisinin hayatını tehlikeye soktuğu için savcılık, verilecek cezanın bir kat artırılmasını ve hapis cezasının 3 yıldan az olmamasını talep etti
[Resim: peniskesenkadinkucfb0.jpg]
Trabzon’da, kendisinden 11 yaş küçük sevgilisinin penisini bir otel odasında bıçakla keserek başka bir binanın çatısına atan İlknur T. (39) hakkında, en 3 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı. Savcılık, verilecek cezanın bir kat artırılmasını da talep etti.
UYURKEN KESTİ, CAMDAN FIRLATTI!
Trabzon’da 3 Ağustos 2008’de meydana gelen dava konusu olay şöyle gelişti: Rize’de iki evlilikten 5 çocuk sahibi olan İlknur T., 28 yaşındaki Sinan G.’ye aşık olunca ikinci eşinden de ayrıldı. Yaklaşık 3 yıl birlikte yaşayan İlknur T. ve Sinan G., olay günü gezmek için Trabzon’a geldi. Birlikte eğlenip alkol alan ikili daha sonra Değirmendere Mahallesi Çarşıiçi Sokak’ta faaliyet gösteren bir otele gitti. Otel odasında aralarında tartışma çıkan ikiliden Sinan G. gecenin ilerleyen saatlerinde uykuya daldı. Öfkesini yenemeyen İlknur T., sabah saat 04.30 sıralarında çantasından çıkardığı bıçakla, uyku halindeki Sinan G.’nin penisini kesip, pencereden karşıdaki bir binanın çatısına fırlattı.
KOPAN PENİS PARÇASINI POLİS BULDU
Acı içerisinde uyanan Sinan G., olay yerine çağrılan ambulansla KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne kaldırılırken, polis ekipleri kopan penis parçasını otelin karşısındaki binanın çatısında buldu. Tıbbi koşullarda paketlenen kopmuş penisin yerine dikilebilmesi için Sinan G. uçakla İstanbul’a gönderildi. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Metin Erer başkanlığındaki ekibin 11 saatlik operasyonuyla, Sinan G.’nin yüzde 85’i kesilen penisi yerine dikildi.
‘FUHUŞA ZORLUYORDU’ DEDİ, TUTUKLANMADI
Olay yerinden kaçtıktan sonra Rize’nin İyidere İlçesi’nde polise teslim olan İlknur T., sevgilisinin kendisini evlenme vaadiyle kandırdığını ve daha sonra fuhuşa zorladığını ileri sürerek, “Fuhuştan kazandığım paraları elimden alıyor, vermediğim zamanlar da beni dövüyordu. Ona para götürebilmek için günde bir iki kişiyle 50 YTL karşılığında yatmak zorunda kalıyordum. Olay günü ikimiz de alkollüydük. Yine para yüzünden aramızda tartışma çıktı ve bana ağır hakaretler etti. Dayanacak gücüm kalmamıştı. Bir anda kendimi kaybettim ve penisini kesip attım” dedi. Trabzon’da nöbetçi mahkemeye çıkarılan İlknur T. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
EN AZ 3 YIL HAPİS CEZASI ALABİLİR
Olayla ilgili soruşturmayı tamamlayan Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı, İlknur T. hakkında, Asliye Ceza Mahkemesi’nde dava açtı. Savcılık, ‘neticesi sebebiyle ağırlaşmış yaralama’ suçunu işlediğine kanaat getirdiği İlknur T.’nin, Türk Ceza Kanunu’nun 86 ve 87’nci maddelerine göre cezalandırılmasını talep etti. TCK’nın 86’ncı maddesinde, kasten başkasının vücuduna acı veren veya sağlığının ya da algılama yeteneğinin bozulmasına neden olan kişinin, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılacağı vurgulanıyor. ‘Neticesi sebebiyle ağırlaşmış yaralama’ suçunun düzenlendiği 87’nci maddede ise, kasten yaralama fiilinin, mağdurun yaşamını tehlikeye sokması halinde, verilecek cezanın bir kat artırılması gerektiği ve verilecek cezanın 3 yıldan az olamayacağı belirtiliyor. Önümüzdeki günlerde görüşülmesine başlanacak olan dava, Sinan G.’nin penisinde işlevsel bir zayıflama veya işlev kaybı meydana gelip gelmediğinin tıbben belirlenebilmesi için en az 18 aylık süre gerektiğinden kısa sürede karara bağlanamayacak.
Zar Atmam Şansa İnanmam Ortada Bir Şans Varsa Onuda Ben Yaratırım...
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Çorlu'da nefes kesen operasyon asi cafe 0 1.894 19-01-2009, Saat: 11:34
Son Yorum: asi cafe

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi