'Popülist işlerden uzak duruyorum'

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.81/5 - 16 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
'Popülist işlerden uzak duruyorum'
#1

Oyuncu Erkan Can: "Daha çok mesaj veren yapımlarda yer almayı tercih ediyorum"
[Resim: erkancankututia4.jpg]
Sinema ve dizi oyuncusu Erkan Can, popülist yapımlardan daha çok mesaj veren yapımlarda yer almayı tercih ettiğini söyledi.

Yalova Belediyesinin düzenlediği ''Oyuncularla Buluşmalar'' etkinliği kapsamında Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde düzenlenen söyleşiye katılan oyuncu Erkan Can, Yalovalı hayranlarıyla sohbet etti.

Deneyimli oyuncu, yer aldığı işlerde öncelikle yapılan işin insanlık için nasıl bir mesaj içerdiğine ve amacına baktığını belirterek, şunları söyledi:

''Bir senaryonun, bir oyunun, kısacası yapacağım herhangi bir işin insanlara ne söylediği çok önemlidir. Öncelik olarak insan haklarını birinci sırada tutan bir iş olmalıdır. Bunlar benim değer verdiğim kriterlerdir. Gişe beni beşinci, altıncı derecede ilgilendirir. Ben hep ezilenin yanında olmayı tercih ettim. Bıçak Sırtı adlı dizide böyle bir karakteri canlandırdım. Yine Takva isimli sinema filmi çok tartışmaya açık olabilecek bir konuya sahipti ama herkese kabul ettirebildik. Ben popülist işlerden çok, mesaj veren yapımlarda yer almayı tercih ediyorum.''

Can, uzun süre dizilerde rol aldıktan sonra, ''Sürmanşet'' adlı oyunla yeniden tiyatroya döndüğünü dile getirerek, ''Televizyon önemli ama tiyatronun geleceğinden umutluyum'' dedi.

Söyleşi sonunda Erkan Can'a, tarihi Yürüyen Köşk'ün maketi hediye edildi.
Zar Atmam Şansa İnanmam Ortada Bir Şans Varsa Onuda Ben Yaratırım...
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi