Profesörden profesöre yumruk iddiası!

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.17/5 - 23 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Profesörden profesöre yumruk iddiası!

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. M.G, daha önce aralarında anlaşmazlıklar bulunduğu iddia edilen Bölüm Başkanı Prof. Dr. İ.M'nin odasına gitti
Kendisine neden ders yazılmadığını soran Prof. Dr. M.G., Ana Bilim Dalı Başkanı İ.M.'nin kendisine küfür ettiğini ve odadan kovduğunu iddia etti. Bu konuşmaların ardından Prof. Dr. M.G., Bölüm Başkanı Prof. Dr. İ.M'nin kendisini yumrukladığını bu yüzden de gözünden yaralandığını öne sürerek Meram Tıp Fakültesi Dekanlığı'na şikayette bulundu.
Tıp Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İ.M., öğretim üyesi M.G.'nin kendi odasına geldiğini ve aralarında bir tartışma yaşandığını doğrulayarak, "Tartışma oldu. Ama yumruk olayı yok. 'Gözüm morardı kaşım açıldı' diyor ama rapor bile alamadı. Kendisini arıyorum ama bulamadım. Neden böyle yaptığını soracağım. Kendini mazlum göstermeye çalışıyor. Benimle uğraşmayı seviyor. Kesinlikle yumruk falan atmadım" dedi.
Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ahmet Özkağnıcı ise kendilerine kavga konusunda bazı bilgiler ulaştığını ifade ederek, ''Birisi 'dövdü', diğeri 'yapmadım' diyor. İdari soruşturma açacağız. Soruşturma sonucunda her şey daha net ortaya çıkacak'' diye konuştu.
Zar Atmam Şansa İnanmam Ortada Bir Şans Varsa Onuda Ben Yaratırım...

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  'Enkazı bulan köylülere inceleme' iddiası! asi cafe 0 1.363 01-04-2009, Saat: 13:58
Son Yorum: asi cafe
  "Eski milletvekili oğlunu öldürttü" iddiası asi cafe 0 1.493 05-02-2009, Saat: 12:59
Son Yorum: asi cafe

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi