Sözleşmeli öğretmen müjdesi

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.63/5 - 16 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sözleşmeli öğretmen müjdesi

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, öğretmen adaylarını sevindirecek açıklamalar yaptı
Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik Balıkesir Valiliği'ni ziyaret ederek Vali Selahattin Hatipoğlu'ndan ilin sorunları, eğitim çalışmaları ve yatırımlar hakkında bilgi aldı. Bakan Çelik, burada gazetecilere yaptığı açıklamada kısa bir süre önce kadrolu öğretmen ataması gerçekleştirdiklerini, ancak başvuruları bugün başlamak üzere 19 Mart'ta 6 bin 500 sözleşmeli öğretmen ataması daha yapacakları söyledi. Çelik, "5-19 Mart tarihleri arasında atama bekleyen arkadaşlarımızı müracaatlarını yapmaları için şimdiden davet ediyor, çağrıda bulunuyorum. Ankara, İzmir, Muğla, Antalya, Uşak, Mersin, Niğde, Nevşehir, Bartın ve Karabük hariç olmak üzere 71 vilayete 4-B kapsamında 6 bin 500 sözleşmeli öğretmen atayacağız." dedi. Bakanlık olarak ağustos ve kasım aylarında da yeni atamalar yapacaklarını anlatan Çelik, 2009 yılındaki atamaları 4 ayrı dönemde gerçekleştirerek tamamlamış olacaklarını kaydetti.
Zar Atmam Şansa İnanmam Ortada Bir Şans Varsa Onuda Ben Yaratırım...

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Doğalgazda yeni indirim müjdesi asi cafe 0 1.365 02-02-2009, Saat: 10:27
Son Yorum: asi cafe
  Askerliği öğretmen olarak yapma müjdesi asi cafe 0 2.274 21-01-2009, Saat: 11:29
  Sözleşmeli personele yeni haklar geliyor asi cafe 0 1.533 09-01-2009, Saat: 14:52
  KOBİ'lere borsa müjdesi asi cafe 0 1.314 09-01-2009, Saat: 14:41

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi