Hersey Bu Vatan icin

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 18 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hersey Bu Vatan icin
#1
Icon13 

Anne bu son mektubumu okurken, belki ben aranizda olmuyacagim. Aglama sakin bu benden sana son mektubum... Sen beni 9 ay karninda tasidin simdi askerdeyim, senden ayriyim, vatan borcumu öduyorum ve bu mektubu sana askerligimin ilk gunu yazdim. Belki geri dönemiyecegim. Sehit dustum ANNE SEHIT. Senden son bir istegim var lutfen aglama. Babamada söyle oda aglamasin yoksa yerimde rahat uyuyamam. Suanda sehit oldum. Bu vatan icin yuzbinlerce Sehit verdik, bende suanda sehitim, vatan icin öldum anne. vatan borcunu öderken, kör bir kafir kursun, göz bebegini aldi, senden beni.o kör kursunu mezarima koyunki onun sicakligi beni isitsin. Sehitler usumez derler, usuyorum anne. o benim sanim, son anlarimda canimdi. Lutfen anne onu mezarima koyun. aglama diyorum anne aglama, bak uzuluyorum. beni sadece dogum gunumde hatirlayin obana yeter. Vatan icin, yurt icin, Sanli TURK bayragi ugrunda sehit dustum. Sefika, Ebru, Yeliz Ablalarima benden son selamlarimi söylö. canlarim benim. Butun akrabalara, can arkadaslarima son selamimdir Bu vatan icinde yasayanlar icin son selamimdir.
Vatan Borcunu, ASKERLIK yapan silah arkadaslarima sadece bir söz söylemek istiyorum...
Korkmayin, Korkmayin diyorum sadece. ölumun nezaman gelecegi belli olmaz. vataninizi caniniz gibi koruyum, koruyunki bu topraklar ustunde gözu olanlarin, gözu korksun. bizim turkun turkden baska dostu yok.
Biz TURKUZ. BIZ TURKUZ. TURK KALACAGIZ. HERSEY VATAN ICIN.
Anne sizi herseyden cok sevdim, vatanimi herseyden cok sevdim. Askerlik yaptigim icin onur duydum. simdi cennetteyim.
Allahima cok sukurler ki sehitligi bana gösterdi.

Daha fazla yazamiyacagim anne, duramiyorum bunlari yazarken kendimi kötu hissediyorum sanki son anlarimi yasarmis gibi , yasiyormusum isde, kusura bakma anne daha fazla yazmaya calisiyorum ama anne elim ayagim titriyor. Herkez haklarini helal Etsin...

Sevgilerle Sehit Er....... Adim zaten mezar tasimda yaziyor.

Vatan icin Hersey...
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi