SOMON TAVA TARİFİ

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.18/5 - 17 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SOMON TAVA TARİFİ
#1

46240759.jpg

Malzemeler :
  • Somon Balığı
  • Tereyağ
  • Limon,Tuz
Hazırlanışı :
Balıklarınızı resimde göründüğü gibi yada dilerseniz farklı bir şekilde kesin ve kestiğiniz somon balıklarınızı tuzlayın.Tavayı ateşe koyduktan sonra bir miktar tereyağını eritin ve erimiş tereyağında somon balıklarınızı kızartın eğer kızartma yaparken tavanın kapağını kapatırsanız oluşan buharla birlikte balığınız daha lezzetli olacaktır.Balıklar piştikten sonra dilerseniz yanında limon ile servis yapın.

Afiyet Olsun...

Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Mezgit Buğulama Tarifi Elimden.net 0 1.972 13-08-2011, Saat: 13:58
Son Yorum: Elimden.net

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi