Sahte yüzbaşı tutuklandı

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.54/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sahte yüzbaşı tutuklandı
#1

Çapkınlık yaparken foyası ortaya çıktı.
Bartın’da, internetten tanıştığı ve kendisini yüzbaşı olarak tanıttığı kadınla, kardeşinin evinde buluşan asker kıyafeti giyen kişi, kadının eşi ve kayın babası tarafından yakalandı. Sahte yüzbaşı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
İddiaya göre, evli olan N.K. (32) ile sanal ortamda konuşmaya başlayan ve Genelkurmay Başkanlığı’nda yüzbaşı olarak görev yaptığını söyleyen Atilla Harbutlu (42), bir süre sohbet ettiği kadınla samimiyet kurdu ve güvenini kazandı. Harbutlu, daha sonra N.K’nin aracılığıyla internette kardeşi B.Ö. ile de tanıştı.
Sahte yüzbaşı Harbutlu, N.K. ve kardeşi B.Ö. ile kurduğu samimiyetin ardından Kurban Bayramı tatili için B.Ö’nün yalnız yaşadığı bildirilen Bartın’ın Kurucaşile ilçesine bağlı Meydan köyüne geldi.
Kastamonu’nun Cide ilçesinde yaşadığı öğrenilen N.K. de kardeşi B.Ö’nün evinin bulunduğu köye gitti. Tanıdıklarının olayı haber vermesi üzerine N.K, babası M.K. ile köye geldiler. Kendisini Yüzbaşı Fırat Doğuş Üstünağaoğlu olarak tanıtan Atilla Harbutlu ile E.K. ve babası M.K. arasında tartışma çıktı.
Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.K, tornavida ile Harbutlu’yu elinden hafif şekilde yaraladı.
Olay yerine gelen jandarma ekipleri, kimliğini birliğinde unuttuğunu söylediği bildirilen sahte yüzbaşı ile E.K. ve M.K’yı gözaltına aldı.
Üzerinde sahte kimlikler, kredi kartları ve üstün hizmet belgeleri ile bir adet gazi kimlik kartı ele geçirilen Atilla Harbutlu’nun sorgusunda, 25’in üzerinde dolandırıcılık ve hırsızlık suçundan sabıkası olduğu belirlendi.
E.K. ve M.K, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken Harbutlu, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.
Zar Atmam Şansa İnanmam Ortada Bir Şans Varsa Onuda Ben Yaratırım...
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sahte şeyhin evinden porno CD'ler çıktı! asi cafe 0 1.946 07-02-2009, Saat: 14:45
Son Yorum: asi cafe
  CHP'li Başkan tutuklandı asi cafe 1 1.449 03-02-2009, Saat: 2:30
Son Yorum: civanpercemi
  Başbakan'ın komşusu hakaretten tutuklandı asi cafe 0 1.461 30-01-2009, Saat: 10:54
Son Yorum: asi cafe
  Hastanede sahte fatura skandalı! asi cafe 0 1.504 27-12-2008, Saat: 12:28
Son Yorum: asi cafe

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi