Serkan Kurt'un İzmitte Hiç oturmadığı ilden 5 bin TL su borcu çıktı

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.68/5 - 22 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Serkan Kurt'un İzmitte Hiç oturmadığı ilden 5 bin TL su borcu çıktı
#1

Hiç oturmadığı ilden 5 bin TL su borcu çıktı

Sakarya`da oturan Serkan Kurt, hiç ikamet etmediği halde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU) tarafından adına düzenlenmiş toplam 5 bin TL`lik iki adet su faturası gönderildi.
[Resim: abone.jpg]

İcraya verilen ve maaşının bir kısmına haciz konulan Kurt, aldığı haber karşısında şoke oldu.

Bir dağıtım şirketinde çalışan Serkan Kurt(30) hayatı boyunca Kocaeli`de hiç ikamet etmediğini söyledi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İZSU tarafından biri 3 bin 182, diğeri, 2 bin TL olmak üzere toplam 5 bin 182 TL su faturası düzenlendiğini ve borcun ödenmediği için maaşına haciz konulduğunu belirten Kurt şöyle konuştu: `İstanbul`da bir şirkette çalışırken İzmit`e iş icabı günübirlik gidip geldim. Sürekli ikamet etmedim. Ev ya da işyeri kiralamadım. Su, elektrik ve doğalgaza abone olmadım. Elime icra bilgileri gelir gelmez İZSU`ya gittim. 2004 yılında İZSU`da 300 TL ödenmeyen su faturam görünüyor. Faturadaki kimlik bilgilerim tutuyor. Faiziyle birlikte bu rakam bu gün 2 bin TL`yi bulmuş. İZSU süre dolduğu için itiraz hakkımın kalmadığını söyledi. Bu parayı ödemek zorundaymışım. Bu parayı taksite böldürerek ödeyeceğim, ama hakkımı mahkemede arayacağım. Diğer 3 bin 182 TL borç için itiraz dilekçesi verdim. İncelemeye aldılar.`

Hiç oturmadığı ve hiçbir kişisel iş bağlantısı olmadığı halde Kocaeli`de sadece su faturası değil, adına düzenlenmiş belediyede bir vergi levhası da bulunduğunu öğrendiğini dile getiren Kurt, `Bana göre bu olayda zannediyorum birileri kimlik bilgilerimi çalmış ya da bir isim benzerliği var. Başka bir izahı olamaz. Ama olan bana oldu.` dedi.

Önümüzdeki pazar günü dünya evine gireceğini, bu haberin en mutlu gününde kendisini çok üzdüğünü ifade eden Kurt, `Moralim çok bozuldu. 2 bin lira parayı düğün öncesi boşu boşuna ödeyeceğim. Diğer 3 bin liranın da üzerime kalmasından korkuyorum. Bir yandan düğün masraflarını düşünürken, böyle bir durumla karşılaşmam beni ve ailemi çok üzdü. Umarım yanlışlık çabucak düzeltilir.` şeklinde konuştu.

İZSU: İMZA KRİMİNAL İNCELEMEYE GÖNDERİLECEK

İZSU`dan yapılan açıklamada, Serkan Kurt`un 2004`ün dördüncü ayında İzmit`e bir işyerine su abonelik sözleşmesi yaptığı, bu belgede kimlik fotokopisiyle imzası bulunduğu belirtildi.

Açıklamada şöyle denildi: `Vatandaş borcun kendisine ait olmadığını söylüyorsa yasal yollardan hakkını arayabilir. Belgeye attığı imza onun olup olmadığına dair kriminal inceleme yapılır. İmza ona ait değilse mağduriyetten kurtulur. O zaman o tarihte bu belgeleri şahıs adına sahte ibraz eden kişiler tespit edilmeye çalışılır.` (CİHAN)

20 Kasım 2009, Cuma
http://www.tumgazeteler.com/?a=5728108
Cevapla
#2

bukadar olmaz izmitte siyah beyaz kafe kimindi radyo şiirinde program yapan kimdi
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Açılan sandıktan prezervatif çıktı! asi cafe 0 1.522 31-03-2009, Saat: 10:07
Son Yorum: asi cafe
  Sahte şeyhin evinden porno CD'ler çıktı! asi cafe 0 1.946 07-02-2009, Saat: 14:45
Son Yorum: asi cafe
  Mermiler bu kez denizden çıktı asi cafe 0 2.117 03-02-2009, Saat: 14:11
Son Yorum: asi cafe
  Bodrum'da denizden 5 ceset çıktı asi cafe 0 1.866 28-01-2009, Saat: 18:32
Son Yorum: asi cafe
  Kürt kadınlarına çok eşlilik şoku! asi cafe 0 1.310 14-12-2008, Saat: 12:09
Son Yorum: asi cafe

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi