Soca Boy Samsun'da

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.62/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Soca Boy Samsun'da
#1

Dünya ünlü sanatçı konser ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Samsun'a geldi.

Fatih-Reşadiye Spor Kulübü Başkanlığı'nın organizasyonunda Samsun'a gelen Soca Boy'un, kulübün açılışı, bir dizi ziyaretler ve konser vereceği bildirildi.Samsun-Çarşamba Havaalanı'na saat 11.15'te uçakla gelen Soca Boy, sevenleri tarafından coşkuyla karşıladı. Kulüp yetkilileri tarafından çiçeklerle karşılanan dünyaca ünlü sanatçı Soca Boy, ilgiyi karşılıksız bırakmadı.
Soca Boy, Damat Halayı şarkısını Türkçe olarak söylemesi ise herkesçe beğenildi. Soca Boy'un, renkli kişiliği ve sıcak tavırları Samsunluların beğenisini kazanırken, ünlü sanatçıyla bol bol fotoğraf çektirme fırsatı buldular.
Chacarron Macarron şarkısıyla herkesin beğenisini kazanan Soca Boy, "Samsun'a ilk defa geliyorum. Hakikaten çok beğendiğim bölge burası. İsmini duyuyordum ama ilk defa bugün nasip oldu" dedi.
Ayrıca Soca Boy, hayranlarına ocak ayının başında Scooby Doo şarkısının çıkacağı müjdesini verdi.
Samsun'da yaklaşık 1 hafta kalacak olan Soca Boy, 28 Aralık Pazar Günü Fatih-Reşadiye Spor Kulübü Başkanlığı'nın açılışı, çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaret, 2 Ocak günü Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kapalı Spor Salonu'nda ve 4 Ocak günü de Yaşar Doğu Spor Salonu'nda konser verecek.
Zar Atmam Şansa İnanmam Ortada Bir Şans Varsa Onuda Ben Yaratırım...
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi