Son mesajı sonu oldu!

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Son mesajı sonu oldu!
#1

18 yaşındaki gencin kız arkadaşına attığı "Seni seviyorum birtanem" mesajını gören kızın ağabeyleri genç aşığı feci şekilde öldürdü
Konya'nın Beyşehir ilçesinde 2 gündür kayıp olan ve polis tarafından aranan gencin sevdiği kızın ağabeyleri tarafından işkence edilip bıçaklanarak öldürüldüğü ve meşelik bir alana gömüldüğü ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, Hüyük ilçesine bağlı Selki beldesinde ikamet eden Ali Yıldırım, Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek oğlu Hakan Yıldırım'ın Beyşehir'de çalıştığı berber dükkanından çıktıktan sonra eve gelmediğini ve 2 gündür kendisinden haber alınamadığını bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ile ortaklaşa bir çalışma başlattı. Yapılan çalışmada Hakan Yıldırım'ın bir kızla ilişkisi olduğunu öğrenen cinayet bürosu dedektifleri, kızın ağabeyleri tarafından darp edildiğini tespit etti. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, Ş.B. ile ağabeyi H.B'yi izlemeye aldı. H.B'nin bu süre içinde birkaç kişiyle değişik defalar bir araya geldiğini belirleyen dedektifler, M.A, V.Ç, H.Ö. ve H.C'yi gözaltına aldı.
YAKALANAN ŞAHISLAR OLAYI İTİRAF ETTİ
Gözaltına alınan şahısların yapılan sorgulamalarında şahısların H.B. ile birlikte tanımadıkları birinin cesedini Avdancık köyü koruluğuna götürerek gömdüklerini itiraf etmeleri üzerine, olay yerine giden polis ekipleri Hakan Yıldırım'ın cesedine ulaştı. Bunun üzerine polis H.B. ve kardeşleri İ.B. ile B.B'yi de gözaltına alarak sorguladı. Yapılan sorgulamada İ.B. ve B.B, ağabeyleri H.B. ile birlikte Hakan Yıldırım'ı önce darp ettiklerini ardından H.B'nin şahsı bıçaklayarak öldürdüğünü ve arkadaşlarıyla cesedi gömmek için götürdüklerini itiraf etti.
ATTIĞI SON MESAJ ÖLÜME GÖTÜRDÜ
Sorguda cinayeti itiraf eden İ.B. ve B.B, kız kardeşlerinin bir gençle telefonda görüştüğünü anladıklarını ve kız kardeşlerinin telefonunu incelediklerinde Hakan Yıldırım'ın attığı "Seni Seviyorum Birtanem" mesajını gördükten sonra kız kardeşlerini darp ederek gencin adını ve çalıştığı yeri öğrendiklerini söyledi. İ.B. ve B.B, Hakan Yıldırım'a başka birinin telefonuyla ulaştıklarını ve kendisine iş teklif etme bahanesiyle bir arabaya bindirerek Beyşehir-Seydişehir Karayolu'nun 3. kilometresindeki Genek mevkiine götürdüklerini belirtti.
CİNAYET 36 SAATTE ÇÖZÜLDÜ
Olay yerine götürülüp yer gösterme yapılan İ.B. ve B.B. cinayeti itiraf ederken, ağabeyleri H.B'nin cinayeti kendisinin işlemediğini ve olayı gerçekleştiren küçük kardeşlerinin kendisine iftira attığını iddia ettiği öğrenildi. Baba Ali Yıldırım ise, ihbarından 36 saat sonra olayı aydınlatan cinayet masası dedektiflerine minnettar olduğunu ifade etti.
ÖLEN GENCİN VÜCUDUNDA 10 BIÇAK YARASI TESPİT EDİLDİ
Öte yandan, Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Hakan Yıldırım'ın yapılan otopsisinde vücudunda 10 bıçak yarası tespit edilirken, ağır darp izleri belirlendi. Boynunda da kırık tespit edilen Yıldırım'ın cenazesi yapılan otopsinin ardından defnedilmek üzere Selki beldesine götürüldü. Beldeye gelen Yıldırım'ın cenazesini gören gencin yakınları sinir krizleri geçirirken, babası Ali Yıldırım'ın ayakta durmakta zorlandığı görüldü. Ölen gencin cenazesi kılınan cenaze namazının ardından belde mezarlığına defnedilirken, cinayeti gerçekleştirdiği iddia edilen H.B, İ.B, B.B. ile M.A, V.Ç, H.Ö. ve H.C. yapılan sorgularının ardından sabah erken saatlerde adliyeye sevk edildi.
Zar Atmam Şansa İnanmam Ortada Bir Şans Varsa Onuda Ben Yaratırım...
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hafta sonu hava nasıl olacak? asi cafe 0 1.796 13-03-2009, Saat: 13:05
Son Yorum: asi cafe
  Terhis gününde şehit oldu asi cafe 0 1.521 05-02-2009, Saat: 13:02
Son Yorum: asi cafe
  Hırsız peşinde şehit oldu asi cafe 0 1.597 29-01-2009, Saat: 11:33
Son Yorum: asi cafe
  Bilkentli gencin acı sonu asi cafe 0 1.383 20-01-2009, Saat: 13:24
Son Yorum: asi cafe
  Polis önce arkadaş oldu sonra itiraf ettirdi asi cafe 0 1.545 19-01-2009, Saat: 11:30
Son Yorum: asi cafe

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi