Taraf Gazetesi ve Dağlıca Baskını

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.75/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taraf Gazetesi ve Dağlıca Baskını
#1

Taraf'ta 'baskın' hareketliliği



Genelkurmay Askeri Savcılığı'nın Taraf Gazetesi'ne gönderdiği ve Dağlıca saldırısı ile ilgili belgelerin istendiği iddia edilen belge gazete binasında hareketli saatlerin yaşanmasına neden oldu.

Edinilen bilgilere göre Genelkurmay Askeri Savcılığı, "Taraf" gazetesini resmi bir yazı göndererek, Dağlıca saldırısı ile ilgili ve gazetede olduğu ileri sürülen başka belgelerin teslim edilmesini istedi. Askeri Savcılık tarafından gönderildiği belirtilen yazıda, belgelerin 7 Temmuz tarihine kadar gönderilmesi istendi. Yazının gönderilmesi üzerinde gazete binasında arama yapılacağı söylentisi hareketliliğe neden oldu. Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Altan ve çalışanları geç saatlere kadar gazete binasında beklediler. Ahmet Altan ve gazete çalışanları, herhangi bir gelişme olmayınca gazeteden ayrıldı.
Taraf Gazetesi, Genelkurmay Askeri Savcılığı'ndan gönderilen belgeyi bugünkü sayısında sürmanşetten duyurdu. "Genelkurmay'ın Taraf'a Baskın Planı" başlığının kullanıldığı haberde, belgenin orjinalı de yayınlandı.

Gazeteden çıkışta habercilerin sorularını yanıtlayan Ahmet Altan, Genelkurmay Yardımcı Askeri Savcısı Hakim Yarbay Zekeriya Duran imzasıyla gönderilen resmi yazıda, kendilerinden, Dağlıca saldırısı ile igili ve belgelerin teslim edilmesinin istendiğini söyledi. Geç saatlere kadar, baskın yapılacağı haberi üzerine gazetede beklediklerini ifade eden Altan, "Baskın yapanları konuk etmek için burdaydık ancak bu gece baskın olmayacağı bilgisini aldık. Bizden Dağlıca ile ilgili belgeler ve başka belgeler isteniyor. Başka belgelerin ne olduğu belirtilmemiş. Biz de bilmiyoruz"diye konuştu.

___ o belgelerin ne olduğunu anlamamak için .... neyse. sözü geçen belgeler bana göre hain basının elinde olan baskının önceden bu adamlar tarafından biliniyor olması.. malum içerden yazdıkları için... bilmeleri doğal... ___ bunları okuyup hem para kazandırıp hem inanan insanlara yazık diyorum...
İleride halkımızın,bunca ibret verici tecrübeden sonra gerçek dindarlarla din tüccar ve aktörlerini birbirinden ayırdedeceğini ümid ederim. Yoksa hep böyle geri ve ezik kalırız (M.Kemal Atatürk)
Cevapla

Konu Araçları
Konuyu Paylaş :  
Konunun Linki :  
BBKodu :  
Konu Araçları :

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Artık itiraf edin bu ikinci Dağlıca arachnanthe 0 2.044 08-10-2008, Saat: 13:22
Son Yorum: arachnanthe

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi