16-08-2007, Saat: 0:49
![[Resim: s5b.jpg]](http://tiasim.sitemynet.com/mynet_resimlerim/s5b.jpg)
SuSKunluĞum aSaLeTimdendir,Her Laf'a vereCek Cevabım var ama;Bir Laf'a Bakarım LaF mı Diye.. Birde SöyLeyen Bakarım aDam mı Diye...........
Terk Etmedi Sevdan Beni ( Vadaro,nun Aşıkları )
|
16-08-2007, Saat: 0:49
![]()
SuSKunluĞum aSaLeTimdendir,Her Laf'a vereCek Cevabım var ama;Bir Laf'a Bakarım LaF mı Diye.. Birde SöyLeyen Bakarım aDam mı Diye...........
16-08-2007, Saat: 0:56
ya bildiğim kadarıyla buna benzer gerçek bir görüntü var... çok güzel bir şey ama ya... çok meşhur bu aşıklar... hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi?
16-08-2007, Saat: 1:12
![]() İtalya'nın kuzeyindeki Mantua kasabasında yapılan arkeolojik kazılarda üzerinden 5 bin yıldan fazla zaman geçen ama görenleri bugün bile şaşkına çeviren bir aşkın kalıntıları bulundu. Bir kadın ve erkeğin birbirine sarılmış kemikleri arkeoloji ekibini bile şaşırttı. Kalıntıların bulunduğu kasabanın Romeo ve Juliet'in aşkına konukluk etmiş olması olayın esrarını daha da artırdı. İskeletlerin bulunduğu bölgenin Cilalı Taş Devri'ne ait bir bölge olduğu sanılıyor. Uzmanlar şimdi buldukları bu kemiklerin gerçek yaşlarını tespit etmeye çalışıyor. Arkeologlar ilk aşamada erkeğin herhangi bir nedenle öldüğünü, kadının ise onun yanına uzanarak intihar ettiği tahmininde bulundu. Ancak esrarı laboratuvar çalışmaları çözecek. umarım yardımcı olabilmişimdir
16-08-2007, Saat: 1:17
Kuzey İtalya'nın Mantua kenti yakınlarında dün arkeolojik kazılarda çıkarılan iki iskelet bölgede çalışanları şaşırttı. Mantua yakınlarında bulunan Valdaro bölgesinde yapılan kazılarda, 5 bin yıl öncesine ait olduğu sanılan bir kadın ve bir erkeğin iskeletleri birbirine sarılmış olarak duruyordu. Kazıları yürüten Elena Menotti, "Daha önce birbirine sarılmış çocuklara rastlamıştık ama hiç böyle bir çiftle karşılaşmadık" dedi. Arkeologlara göre önce adam öldürüldü, ardından da kadın, adamın ruhuna eşlik etmesi için kurban edildi. adı verilen iskeletlerde soldaki erkeğin beline bir ok saplanmış, kadının yanında da ok ucu duruyor. ben de bir şeyler buldum şimdi bu konunun başlığına "Valdaro'nun Aşıkları" tabirini de eklesene. çok güzel olur...
19-08-2007, Saat: 15:48
merhaba gizemli şiir harikaydı ve hikayeyi de okuyunca üstüne bir garip oluyor insan bir de resim insan etkileniyor çok güzel olmuş sizi kutlarım bilinmeyen gizlenen sevdalar gerçeklerdir eşsiz teşekkürlerimi sunuyorum |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu Araçları | |||||||||||||||||
|