08-09-2008, Saat: 22:17
aile yeri yapamam kafemde en sevmedıgım sey ne yanı bır ınsan tek dıye ayrım yapamam ben herkes yemegını yer adam akıllı benım kafemde

TuqCe ANAOKULU CAFE (3)
|
08-09-2008, Saat: 22:17
aile yeri yapamam kafemde en sevmedıgım sey ne yanı bır ınsan tek dıye ayrım yapamam ben herkes yemegını yer adam akıllı benım kafemde ![]()
08-09-2008, Saat: 22:42
aile yeri olacaksa kızlarda yanlız giremesin bu dam uygulamasını nedense bi erkeklere uyguluyorlar sanki milletin yanindaki kızlara asılacaz. he kızlar toplanıp geldimi birinin yanındaki erkege baktımı sorun olmuyor ama. efferim musti destekliyorum seni öle aile yeri falan ayrımcılık olmasın medeniyetten nasibini almamışları bizim aslıya havale ederiz kız erkek farketmez o yapacağını bilir
09-09-2008, Saat: 13:00
iiyide bu uygulamanın amacı kız erkek ayrımı deil canlar ![]() erkek erkeğe gidildiğinde çok gürültü olur da ![]() ![]() sonunçta ailesiyle giden bi insan beyaz evin alt katına oturmaz demi mustafa ![]() tuhaf olay ;
beni üzen sen, teselli veren sen kurtulmaya da çaban yok,neyinim , neden ben ? kaçıp gitsem uzaklara, bilirim beni bulur ne benle mutlu olur ne bensiz huzuru bulur ![]()
09-09-2008, Saat: 15:29
yoo cok sayıda kısı oturuyor gordum yanı medenıyetsızlık belırtısıdır aıle salonu baska bır sey degıl bızım sehrmız bes para etmez gelın sızı koruyalım babında olan bısedır erkekler yanyana gelmesın babındadır yanı kızlar ne zamandan berı aıle sayılıyor yada tek erkekneden alınmıyor adam ses mı cıkarcak ![]()
09-09-2008, Saat: 16:21
tek erkek alınmıyo die bişi yok iki erkekde çok rahat aile salonunda yemeğini yiyebiliyo tuhaf olay ;
beni üzen sen, teselli veren sen kurtulmaya da çaban yok,neyinim , neden ben ? kaçıp gitsem uzaklara, bilirim beni bulur ne benle mutlu olur ne bensiz huzuru bulur ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu Araçları | |||||||||||||||||
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Geyiq cafe | arachnanthe | 172 | 64.735 |
07-11-2008, Saat: 21:30 Son Yorum: elifnas |